Warner Brothers wil Inception 2

Hier alvast vijf ideeën voor de sequel.

Volgens een rondgaand bericht wil Warner Brothers een vervolg maken op Inception. Christopher Nolan, daarentegen, heeft aangegeven dat hij klaar is met die wereld. WB zou technisch gezien een sequel kunnen maken zonder de medewerking van Nolan, maar hiermee zouden ze een vriendschap op het spel zetten die hun al heel wat geld opgeleverd heeft.

De kans is ondanks dit bericht dus niet heel groot dat de sequel er ooit komt, aangezien alle interesse voor een vervolg aan de kant van de studio blijkt te liggen. Maar laten we er even van uit gaan dat het op de één of andere manier toch gebeurt. /Film biedt hieronder vijf ideeën voor Inception 2:

De voorspelbare sequel: Cobb’s verhaal gaat door. De totem valt niet en hij blijft proberen uit de droomwereld te geraken.

De spin-off / prequel: Tom Hardy’s personage Eames is de hoofdpersoon en we zien zijn eerdere interactie met Cobb en leren meer over het nabootsen.

De twist: We vernemen dat Ariadne (Ellen Page) eigenlijk de meester is, de beste extractor ooit. In de eerste film werd in dit geval inception toegepast op Cobb zelf. Tijdens deze sequel volgen we Ariadne tijdens een andere missie.

De voorspelbare prequel: We volgen Cobb terwijl hij, net zoals Ariadne in het origineel, leert over droomwerelden. Langzaamaan wordt hij de beste van allemaal.

Het familie drama: De totem valt en we weten dat Cobb het gehaald heeft. Dan kijken we 2,5 uur lang naar een familie drama waarin hij zijn uiterste best doet om het vertrouwen van zijn kinderen terug te winnen, aangezien deze hem al die jaren niet hebben gezien.

Jullie nog ideeën? We zijn benieuwd!



NieuwsFilm

meest populair