Bioscoop Top-10

De 10 best bezochte films in Nederland.

Welke films scoren er momenteel hoog aan de Nederlandse boxoffice. Als je wilt weten hoe/wat/waar/wanneer gebruik dan onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

Despicable Me (2010)


Groo (Steve Carell), is een duivels meesterbrein, die van plan is de maan te stelen. Wanneer de drie weeskinderen Margo, Edith en Agnes hier achter komen, zullen ze alles in het werk stellen om hier een stokje voor te steken.
Bekijk de afbeelding

Foeksia De Miniheks (2010)


Foeksia is een miniheksje dat wordt opgevoed door de tovenaar Kwark. Als ze later groot is wil ze net zo goed leren toveren als haar vader en is daarom ook heel blij als ze nar de Heksenschool in het grote Heksenbos mag. Daar leert ze wind maken en speelt ze met wolken. Maar als Foeksia in het bos het jongetje Tommie ontmoet en hem volgt naar de mensenstad ontdekt ze iets vreselijks. Tommies oom Rogier wil het Heksenbos platgooien en er een snelweg aanleggen, er nog maar één ding op. Ze zal samen met Tommie het Heksenbos moeten redden.
Bekijk de afbeelding

Red (2010)


"Red" gaat over een gepensioneerd CIA agent, wiens rustige leventje op een dag verstoord wordt door een moordenaar die het op hem voorzien heeft.
Bekijk de afbeelding

Eat Pray Love (2010)


Gilbert (Julia Roberts) besluit haar veilige leventje achter zich te laten en op reis te gaan naar Italië, India en Indonesië om zichzelf te herontdekken.
Bekijk de afbeelding

Paranormal Activity 2 (2010)


Onrustige geesten worden opnieuw op de camera vastgelegd in dit vervolg van Paranormal Activity. Katie's jonge gezin is ditmaal slachtoffer van deze kwade entiteit. Zo laten de camera's zien wat voor afschuwelijks er daadwerkelijk gebeurt in de kinderkamer, als iedereen ligt te slapen. Hoe zal ze deze angstige tijd doorstaan?
Bekijk de afbeelding

Life as We Know It (2010)


In deze romantische komedie hebben cateringmanager Holly Berenson (Katherine Heigl) en sportverslaggever Eric Messer (Josh Duhamel) weinig gemeen, behalve de minachting voor elkaar en de liefde voor hun peetdochter, Sophie. Wanneer Holly en Eric plotseling de rol van Sophies ouders op zich moeten nemen, worden ze gedwongen nader tot elkaar te komen om voor haar te zorgen.
Bekijk de afbeelding

Briefgeheim (2010)


De 11-jarige Eva heeft genoeg van de spanningen thuis. Ze wil haar ouders laten merken hoe ze zich voelt, en besluit om weg te lopen. Ze verstopt zich op de zolder van haar beste vrienden Jackie en Thomas. Maar als ze een geheime brief vindt en betrapt wordt in de tuin van buurman Brandsema, het hoofd van een criminele organisatie, neemt haar plan een onverwachte wending. Gebaseerd op het gelijknamige boek van Jan Terlouw.
Bekijk de afbeelding

Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole (2010)


Guardians of Ga'Hoole is gebaseerd op de gelijknamige kinderboekenreeks van Kathryn Lasky. Het verhaal speelt zich af in het bos van Tyto, waar het koninkrijk der kerkuilen bedreigd wordt door duistere krachten.
Bekijk de afbeelding

The Town (2010)


De meedogenloze bankovervaller Doug MacRay (Ben Affleck) wordt tijdens een klus verliefd op bankmanager Claire Keesey (Rebecca Hall). Doug wil een nieuw leven in een andere stad met haar opbouwen, maar de FBI zit hem op zijn hielen en zijn bendeleden twijfelen aan zijn loyaliteit. Hoe krijgt Doug dit voor elkaar zonder Claire in levensgevaar te brengen? Oscarwinnaar Ben Affleck regisseert en speelt in de misdaadthriller The Town.
Bekijk de afbeelding

Sinterklaas en het Pakjes Mysterie (2010)


Elk jaar levert het weer problemen op om alle pakjes in november per boot van Spanje naar Nederland te krijgen. Daarom heeft Sinterklaas een oplossing bedacht: een geheime pakjesopslag in Nederland. Als Sinterklaas maanden voor de intocht alvast stiekem naar Nederland komt om persoonlijk de geheime pakjesopslag in Nederland te controleren, beginnen de problemen zich langzaam op te stapelen. Na een spectaculaire noodlanding met de Pakjes-Boeing loopt de planning zo in de war, dat zelfs de intocht in het water dreigt te vallen en het niet zeker lijkt dat er in december wel voldoende cadeautjes zijn voor alle kinderen.



NieuwsFilm

meest populair