Eerste blik op CGI Kuifje! (update)

Beetje bij beetje een indruk van Steven Spielbergs The Adventures of Tintin: Secret of the Unicorn.



Ondanks dat de opnames verleden jaar al werden afgerond, hebben we nog steeds niets gezien van de eerste speelfilm rond het bekende personage Kuifje, over de rest van de wereld beter bekend als Tintin. De film The Adventures of Tintin: Secret of the Unicorn gaat overigens ook pas over 14 maanden in premiere, dus het is logisch dat de marketingcampagne rond de avonturenfilm uit de koker van Steven Spielberg en Peter Jackson nog niet op gang is gekomen. Tot nu!

Op de website van Empire wordt met een onbekende regelmaat een nieuw detail van de CGI Kuifje vrijgegeven. Uiteindelijk moet dit resulteren in de collage in de "First Look" van het karakter, dat met name buiten de States een grote groep fans heeft. Het is daarom niet opmerkelijk dat het Britse Empire de primeur krijgt. Klik op onderstaande afbeelding om naar de speciale "Reveal" van Empire pagina te gaan:

Update: er zijn weer wat stukjes bijgekomen.



Op de website /Film hebben ze huidige prijsgegeven plaatjes geplaatst in een bekende afbeelding van Kuifje:



De (stemmen)cast van de eerste The Adventures of Tintin, geregisseerd door Steven Spielberg, bestaat uit o.a. Simon Pegg en Nick Frost (Jansen en Janssen), Daniel Craig (Red Rackham), Jamie Bell (Kuifje), Andy Serkis (Kapitein Haddock). De film moet in december 2011 in de bioscoop draaien. Een jaar later moet Peter Jacksons The Adventures of Tintin: Red Rackham's Treasure verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair