Algemeen

Meer beelden uit Steven Spielbergs Tintin!

Met eerste beelden van o.a. Jansen en Janssen.

door Bram de Groot op 07.11.2010 om 14:40 in Algemeen
Verleden week zagen we via Empire de eerste blik op The Adventures of Tintin: Secret of the Unicorn van regisseur Steven Spielberg en producent Peter Jackson. Hieronder zie een aantal ingescande afbeeldingen die in de laatste editie van Empire Magazine te zien zijn. We zien o.a. Thompson and Thompson / Jansen en Janssen (Simon Pegg en Nick Frost), Silk (Toby Jones), Barnaby (Joe Starr), Tintin / Kuifje (Jamie Bell), Captain Haddock / Kapitein Haddock (Andy Serkis) en de hond Snowy / Bobbie.

De 3D motion capture film draait vanaf december 2011 in de bioscoop. Een jaar later moet The Adventures of Tintin: Red Rackham's Treasure verschijnen. Dit deel wordt geregisseerd door Peter Jackson.


19 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SpiderQED

Avatar

Hmmm...dit zou best wel eens wat kunnen worden!

spiderm8n

Avatar

skullsplitter "De Zemeckis-variant vind ik anders knap houterig als het om lichaamstaal gaat..."... tja ... aan de andere kant ging dat bij avatar ook vrij goed ( maarja das dan wel weer James Cameron !! )

skullsplitter

Avatar

SJRSVLDT "Ik vind de methode van Zemeckis anders helemaal niet slecht, mag er graag naar kijken."


De Zemeckis-variant vind ik anders knap houterig als het om lichaamstaal gaat...

Darthmar

Avatar

Sorry maar ik vind het er niet uit zien. Maak een tekenfilm of een film met acteurs maar niet iets wat er tussen inzit.

Aston

Avatar

LMF "Nee, ze verfilmen wel degelijk Het Geheim van de Eenhoorn + De Schat van Scharlaken Rackham in één film, maar ze verwerken er de ontmoeting tussen Kuifje en Haddock ook in. Ze nemen dus slechts een deel uit De Krab met de Gulden Scharen. Dat maakt het verhaal natuurlijk wat uitgebreider."

Hmmm, jammer, ik vond het net zo een leuk verhaal. Maargoed, dit is natuurlijk veel logischer.

filmgast

Avatar

Mag ik even zeggen dat het meer lijkt op Zemeckis dan op Avatar omdat dit om cartoon figuren gaat en Avatar meer de realistische kant opgegaan is.

LMF

Avatar

Nee, ze verfilmen wel degelijk Het Geheim van de Eenhoorn + De Schat van Scharlaken Rackham in één film, maar ze verwerken er de ontmoeting tussen Kuifje en Haddock ook in. Ze nemen dus slechts een deel uit De Krab met de Gulden Scharen. Dat maakt het verhaal natuurlijk wat uitgebreider.

Aston

Avatar

Dat is zeer bizar ja. De krab met de gulden scharen is wel een van de betere verhaal imo dus dat is wel positief maar hoe ze dat verhaal nu gaan samenvoegen met die andere twee verhalen... Dat lijkt me nog niet zo makkelijk.

Ze hadden beter in een film twee boeken (waarbij het ene boek het vervolg is van het andere boek) kunnen proppen en in de andere film ook twee boeken (waarbij het ene boek het vervolg is van het andere boek).

benjamin

Avatar

Het enige wat ik vreemd vind is dat ze De Krab Met De Gulden Scharen en De Schat Van De Eenhoorn samen verfilmen en dan De Schat Van Scharlaken Rackham (wat eigenlijk direct aansluit op De Schat..) apart. Maar ja, ze zullen wel hun redenen hebben zeker.

Denman

Avatar

De eerste foto is Steven Spielberg met een bolhoedje op.

Die foto zagen we een tijdje geleden


http://www.filmtotaal.nl/images/newscontent/e573b43.jpg

Banned

Avatar

Met die eerste foto heb ik er zin in gekregen...

bobzombie

Avatar

SJRSVLDT "Ik vind de methode van Zemeckis anders helemaal niet slecht, mag er graag naar kijken."


Is inderdaad niet slecht gedaan, alleen de gezichtsexpressies waren niet zo levendig als dat bij Avatar gedaan is.

bobzombie

Avatar

Looking good...

Doet me in eerste instantie ook denken aan een Polar Express of Beowulf. Gezien de gebruikte technieken, moet het toch beter dan dat worden.

SJRSVLDT

Avatar

Steve-O "Dit heeft meer weg van een Zemeckis mo-cap film dan van Avatar mo-cap... Maarja, het is wel met de laatstgenoemde tech gedaan dus het ziet er in ieder geval beter uit dan Zemeckis' mo-cap films;)"


Ik vind de methode van Zemeckis anders helemaal niet slecht, mag er graag naar kijken.

Ereptile

Avatar

Ik ben niet echt een kuifje fan maar dit ziet er best mooi uit.

Steve-O

Avatar

Dit heeft meer weg van een Zemeckis mo-cap film dan van Avatar mo-cap... Maarja, het is wel met de laatstgenoemde tech gedaan dus het ziet er in ieder geval beter uit dan Zemeckis' mo-cap films;) Ik ben hier nog steeds benieuwd naar en wanneer zou de eerste trailer uitkomen?

Aston

Avatar

Ziet er goed uit weer zeg. Zo zagen wel meer soortgelijke films er goed uit. De film moet waarschijnlijk meer zijn dan dat om goed te zijn.

Overigens lijkt dat laatste shot uit een ander verhaal te komen maarja, dat ligt misschien aan mij. Het is jammer dat ik net toevallig die strip toevallig niet thuis heb liggen.

jaime91

Avatar

SJRSVLDT "Tweede shot ziet er echt vet uit!"


Ja precies maar ik vind die laatste ook wel vet hoor. Echt tof gedaan dit maja dat verwachte ik ook wel van Spielberg ;).

SJRSVLDT

Avatar

Tweede shot ziet er echt vet uit!

NieuwsFilm

meest populair