Algemeen

Welke bioscopen weren SINT poster? (UPDATE)

"11 november is de dag, dat ik naar de film SINT toe mag!!"

door Bram de Groot op 09.11.2010 om 08:51 in Algemeen
Regisseur Dick Maas heeft aangegeven dat hij is uitgeluld over de veelbesproken SINT poster. Na dit bericht wij waarschijnlijk ook, maar dit initiatief is toch weer opmerkelijk. Op de website www.sintislief.nl van Ouders & Coo geeft deze belangenorganisatie een overzicht waarin nagegaan kan worden welke bioscopen zelf bij de organisatie hebben aangegeven dat zij actief voorkomen dat het "jonge kind" met beelden van de "enge" SINT wordt geconfronteerd. - Alle niet gebruikte posters graag naar FilmTotaal! - Je kunt ook een klacht/tip achterlaten op de website. Dus mocht je je hart willen luchten...

Bekijk hier hoe "pro-actief" je favoriete bioscoop meewerkt aan de verwijdering of niet ophangen van promotiemateriaal. Aanstaande donderdag gaat de vermoedelijke kaskraker met o.a. Huub Stapel in première.

Update: De Telegraaf meldt dat Tom de Mol, de producent van SINT, juridische stappen onderneemt tegen Ouders & Coo als zij de afbeeldingen van de filmposter niet verwijderden van de website www.sintislief.nl. Ondertussen is Ouders & Coo alert genoeg geweest en hebben ze linkjes geplaatst naar de posters en andere promo-materiaal.

Bekijk hieronder de "schokkende" trailer:


22 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

sofian

Avatar

Het hangt ook overal op het station in amsterdam zuid
dus hun kind zou het op elke hoek van de straat kunnen tegen komen

Blockbuster

Avatar

Remco "Haha weet niet of iemand de Wereld Draait Door üitzending heeft gezien waarin Dick Maas zat ?. Ik moet dan altijd wel lachen dat niet filmkenners dan zeggen "gaat deze film de wereld over als kijk eens wat Nederland kan met visual effects etc etc". Dit is nog nooit vertoond enz.
Alsof een film als Sint op Amerikanen indruk zou maken. Daar komen immers films vandaan met de nieuwste en beste effecten waarin in Nederland niet eens geld voor is. Ze toonden ook stukjes van die achtervolging met het paard op het dak en dat zag er toch allemaal wel erg greenscreen uit.
Neemt niet weg dat ik het bewonder dat iemand nog zijn nek uit steekt om zulke films van Nederlandse makelaardij op het doek te krijgen"


Ik zag DWDD ook en ze bedoelen idd die spectaculaire paard op daken achtervolging en die zou best indruk kunnen maken op de Amerikanen want dit is nog nooit vertoond. Hoewel ik toch een beetje aan Arnie op het paard in True Lies moest denken. Amerikanen waren destijds ook erg geinteresseerd in De Lift, Flodder en Amsterdamned omdat daar ook de voor toen nieuwste stunts in zaten. Alle lof voor Dick Maas hoor, de enige man in Nederland die nog spectaculaire films voor een groot publiek maakt. De rest komt met alleen cult films of saai drama.

Remco

Avatar

Dutchpeer "Ik vond de film best slecht de visual effects waren echt om te huilen."


Haha weet niet of iemand de Wereld Draait Door üitzending heeft gezien waarin Dick Maas zat ?. Ik moet dan altijd wel lachen dat niet filmkenners dan zeggen "gaat deze film de wereld over als kijk eens wat Nederland kan met visual effects etc etc". Dit is nog nooit vertoond enz.
Alsof een film als Sint op Amerikanen indruk zou maken. Daar komen immers films vandaan met de nieuwste en beste effecten waarin in Nederland niet eens geld voor is. Ze toonden ook stukjes van die achtervolging met het paard op het dak en dat zag er toch allemaal wel erg greenscreen uit.
Neemt niet weg dat ik het bewonder dat iemand nog zijn nek uit steekt om zulke films van Nederlandse makelaardij op het doek te krijgen

AaHaa

Avatar

Yeah Utrecht 100% onveilig! Vandaar alle huilende kinderen en woedende ouders in de binnenstad. Schande is het.

LP

Avatar

Stelletje jankers; dat ze zich bezig gaan houden met iets nuttigs! :Z
@Odracir: das niet lekker hoor!

odracir

Avatar

En Dick Maas is de lachende derde. Dit is allemaal gratis publiciteit voor de film! Als dit geen blockbuster wordt, dat eet ik de baard van Sint op >Smiley face

MistAh

Avatar

Ereptile "Mjah alweer zo'n discussie over deze horrorsint poster...Ik ben gewoon benieuwd naar de film zelf :P"

Ik verwacht slechte horror, slechte grappen, slecht acteerwerk en een mager plot. En ik ga hem zeker bekijken :Y

Ereptile

Avatar

Mjah alweer zo'n discussie over deze horrorsint poster...Ik ben gewoon benieuwd naar de film zelf :P

Marielle88

Avatar

Hier in Hengelo hadden ze op het gezicht van sint een smiley stickertje geplakt. O+

hallielama

Avatar

Grappig genoeg kun je in veel van de 'veilige' bioscopen gewoon de nieuwe Preview halen waar de poster paginagroot in staat...

Dutchpeer

Avatar

Ik vond de film best slecht de visual effects waren echt om te huilen en elk schrik moment was veel te voorspelbaar het acteren ging nog wel.
Hij was wel grappig.

ruben

Avatar

Fucking Ouders & Coo! DIe lui willen wel de bijbels boodschap verspreiden onder kinderen - dåt is pas horror! - en niet deze poster ophangen? Verkeerde prioriteiten, lijkt me.

B@chelor

Avatar

Planethugo "vertel :P"


haha. Ik had iets gezet van: "Wat hoor ik nu? Vertonen jullie mijn mooie poster niet?". En dat het juist averechts werkt, deze negatieve aandacht. "Nu komt juist veel meer publiek om te zien hoe ik arme kindertjes afslacht!" Zoiets was 't... Smiley face

Planethugo

Avatar

B@chelor "Ik kon 't niet laten. Ik heb een lekkere zeikmail gestuurd naar die knakkers. Heb dat klachtenformulier ingevuld in naam van de "horror sint" HAHAHA"
vertel :P

patrick_h

Avatar

Als bedrijfsleider van een filmhuis kun je best even je filmhuis opgeven. Aangezien je de poster toch niet zou ophangen, hoewel niet om principiele redenen maar gewoon omdat je de film niet draait. Kunnen de ouders die daadwerkelijk die site checken leren dat er ook andere kinderfilms zijn dan Foeksia de Miniheks en Ernst Bobbie en [...]. En dan nog even de poster van Cosavogliodipiu goed in het zicht hangen.

B@chelor

Avatar

Ik kon 't niet laten. Ik heb een lekkere zeikmail gestuurd naar die knakkers. Heb dat klachtenformulier ingevuld in naam van de "horror sint" HAHAHA

benjamin

Avatar

Even het overzicht van de bioscopen nagekeken en het is duidelijk dat meer dan de helft in het rood eindigt. Komaan, je gaat toch naar de bioscoop voor een film en niet voor de posters die daar ophangen. Het enige wat ik vreemd vind is dat iedereen valt over die nieuwe poster en niemand over die eerdere waarop letterlijk staat te lezen dat de Sint niet bestaat.

Aston

Avatar

En ja hoor, in Gouda is de poster geweert.}: Maargoed, ik ga toch eigenlijk altijd naar Pathé de afgelopen twee jaar.

Angelater

Avatar

Bij Pathe de Kuip hangt een hele grote poster bij de ingang. Kon er wel om lachen, omdat ik aan deze berichten moest denken en omdat er dus een horde kinderen voor me stonden, op weg naar een heksenfilm of iets dergelijks. Apen.

B@chelor

Avatar

timdekw "Wat een bioscoop doet moeten ze zelf weten. Ik ga niet naar een bioscoop voor de posters die daar wel of niet hangen dus ik vind het prima. Ik ben mijn nieuwsgierigheid naar de film nog steeds niet verloren."


idem dito; ik ga 'm sowieso kijken!

timdekw

Avatar

Pathé/MustSee in Delft, daar hangen de poster al enige tijd. Ik hoorde mijn neefje van 11 daar twee weken geleden al over. Hij was wel teleurgesteld dat hij niet naar de film mocht, leek hem al erg gaaf Smiley face

Wat een bioscoop doet moeten ze zelf weten. Ik ga niet naar een bioscoop voor de posters die daar wel of niet hangen dus ik vind het prima. Ik ben mijn nieuwsgierigheid naar de film nog steeds niet verloren.

BatMotor

Avatar

Sintislief.nl is zoals de Joker zou zeggen "All Part of the Plan"

Dit is alleen nog maar meer publiciteit voor de film,wat mij alleen maar weert om naar de bios te gaan hiervoor.

Viral Marketing zou leuk zijn geweest,dit niet.

NieuwsFilm

meest populair