Welke bioscopen weren SINT poster? (UPDATE)

"11 november is de dag, dat ik naar de film SINT toe mag!!"

Regisseur Dick Maas heeft aangegeven dat hij is uitgeluld over de veelbesproken SINT poster. Na dit bericht wij waarschijnlijk ook, maar dit initiatief is toch weer opmerkelijk. Op de website www.sintislief.nl van Ouders & Coo geeft deze belangenorganisatie een overzicht waarin nagegaan kan worden welke bioscopen zelf bij de organisatie hebben aangegeven dat zij actief voorkomen dat het "jonge kind" met beelden van de "enge" SINT wordt geconfronteerd. - Alle niet gebruikte posters graag naar FilmTotaal! - Je kunt ook een klacht/tip achterlaten op de website. Dus mocht je je hart willen luchten...

Bekijk hier hoe "pro-actief" je favoriete bioscoop meewerkt aan de verwijdering of niet ophangen van promotiemateriaal. Aanstaande donderdag gaat de vermoedelijke kaskraker met o.a. Huub Stapel in première.

Update: De Telegraaf meldt dat Tom de Mol, de producent van SINT, juridische stappen onderneemt tegen Ouders & Coo als zij de afbeeldingen van de filmposter niet verwijderden van de website www.sintislief.nl. Ondertussen is Ouders & Coo alert genoeg geweest en hebben ze linkjes geplaatst naar de posters en andere promo-materiaal.

Bekijk hieronder de "schokkende" trailer:



NieuwsFilm

meest populair