Nog een Battle: Los Angeles teaser trailer (aanrader)

Andere "internationale" titel voor deze hoopvolle sci-fi/actiefilm die de wereld verandert in een slagveld tussen aliens en de mensheid.

Enkele dagen geleden zagen we de eerste teaser trailer van Battle: Los Angeles van regisseur Jonathan Liebesman (The Killing Room, 2009) en met een cast bestaande uit o.a. Aaron Eckhart, Michelle Rodriguez en Bridget Moynahan. Hieronder zien we wederom een teaser trailer van de actie sci-film die bedoeld is voor de internationale markt, buiten de VS om. In Nederland verschijnt de film van 21 april 2011 in de bioscoop.


Opvallend is dat de film voor buiten de States een andere titel meekrijgt, namelijk World Invasion: Battle Los Angeles. Het verhaal blijft logischerwijs hetzelfde: Wanneer er een buitenaardse invasie plaatsvindt in Los Angeles worden een leger sergeant (Eckhart) en zijn eenheid ingezet om de stad te beschermen. Hij en zijn team vormen in de straten van Los Angeles de eerste en laatste verdedigingslinie tegen deze onbekende en zeer gevaarlijke strijdkrachten.

NieuwsFilm

meest populair