Video

Nog een Battle: Los Angeles teaser trailer (aanrader)

Andere "internationale" titel voor deze hoopvolle sci-fi/actiefilm die de wereld verandert in een slagveld tussen aliens en de mensheid.

door Bram de Groot op 14.11.2010 om 14:45 in Video
Enkele dagen geleden zagen we de eerste teaser trailer van Battle: Los Angeles van regisseur Jonathan Liebesman (The Killing Room, 2009) en met een cast bestaande uit o.a. Aaron Eckhart, Michelle Rodriguez en Bridget Moynahan. Hieronder zien we wederom een teaser trailer van de actie sci-film die bedoeld is voor de internationale markt, buiten de VS om. In Nederland verschijnt de film van 21 april 2011 in de bioscoop.

Opvallend is dat de film voor buiten de States een andere titel meekrijgt, namelijk World Invasion: Battle Los Angeles. Het verhaal blijft logischerwijs hetzelfde: Wanneer er een buitenaardse invasie plaatsvindt in Los Angeles worden een leger sergeant (Eckhart) en zijn eenheid ingezet om de stad te beschermen. Hij en zijn team vormen in de straten van Los Angeles de eerste en laatste verdedigingslinie tegen deze onbekende en zeer gevaarlijke strijdkrachten.

13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

THEDUTCHFUL

Avatar

Lijkt veel op Skyline deze film speelt zich ook af in LA met aliens etc...ziet er goed uit ga deze zeker kijken.

LP

Avatar

Ze hebben evenveel moeite gedaan om Parijs en Tokio niet te verliezen, maar tevergeefs. Nu is alleen LA en Maaskantje nog over..

BatMotor

Avatar

Muufley "Hint: Het is een Amerikaanse film....snappie? O+"

Ja maar dat hoeft niet te betekenen dat ze alleen hun eigen stad als belangrijkste beschouwen?.

Swordfish

Avatar

BatMotor "Pffff domme film alleen al dat er wordt gezegd "We Can Not Lose Los Angeles" getuigd van een bepaald soort zwakzinnigheid,alsof dat de belangrijkste plek op aarde is,ze noemen ook Parijs op dat is voor hun dus minder belangrijk blijkbaar.Deze film skip ik keihard."

Pffff domme reactie...getuigd van een bepaalde zwakzinnigheid getuigende aan je andere comments op filmnieuws relaterende artikelen.
Terwijl iedereen laaiend enthousiast is over de eerdere geplaatste trailer teaser...kom jij met zo'n comment aan zetten,ga maar gauw je batman commic verder lezen.

Lepe2009

Avatar

Eigenlijk snap ik ook niet dat ze dat zinnetje in de internationale trailer hebben zitten. Want zoiets is gewoon duidelijk gericht op het Amerikaanse filmpubliek. Dat publiek is tevens ook de grootste afzetmarkt, daarom gaat het in films meestal om Amerikaanse steden.

Muufley

Avatar

BatMotor "Pffff domme film alleen al dat er wordt gezegd "We Can Not Lose Los Angeles" getuigd van een bepaald soort zwakzinnigheid,alsof dat de belangrijkste plek op aarde is,ze noemen ook Parijs op dat is voor hun dus minder belangrijk blijkbaar.Deze film skip ik keihard."


Hint: Het is een Amerikaanse film....snappie? O+

BatMotor

Avatar

Pffff domme film alleen al dat er wordt gezegd "We Can Not Lose Los Angeles" getuigd van een bepaald soort zwakzinnigheid,alsof dat de belangrijkste plek op aarde is,ze noemen ook Parijs op dat is voor hun dus minder belangrijk blijkbaar.Deze film skip ik keihard.

SJRSVLDT

Avatar

De Amerikaanse trailer was inderdaad veel beter. En dat kwam vooral door het gebruik van de muziek.

Als je de internationale titel zo leest trouwens, zou je bijna denken dat er nog sequels komen: World Invasion: Battle London, World Invasion: Battle Tokyo (de kans op Amsterdam zal wel heel klein worden dan :P)

Aston

Avatar

Steve-O "Zozo, de mensen worden nou eens echt aangevallen door buitenaardse wezens:9"

Dat gebeurde toch ook al in WotW en ID...

OT: Lijkt mij erg tof. Gewoon een bruute aktiefilm met epische gevechten tussen mens en alien. Ben benieuwd of dat het ook wordt.

Remco

Avatar

Ik vind deze wel een stuk minder dan de amerikaanse eigenlijk. Dit is bijna een tv spotje. Wel tof vind ik die explosies op het strand dat zie je niet zo vaak.
Hoop dat het niet dat Emmerich ID4 ondertoontje krijgt met die domme cliche karakters :N

Steve-O

Avatar

Zozo, de mensen worden nou eens echt aangevallen door buitenaardse wezens:9

benjamin

Avatar

Trailers zien er nog wel redelijk goed uit. Volgend jaar zullen we wel zien wat de film te bieden heeft.

bobptjes

Avatar

Zoo dan dit is een fucking bruute film!!! ga m zeker in de gaten houden

NieuwsFilm

meest populair