World Invasion: Battle Los Angeles (2011)

It's not war. It's survival.

Battle Los Angeles is een van de betere komedies van het jaar, al was dat niet helemaal de bedoeling.
play

5,1 details

  • 116 Min
  • Actie
  • Sci-Fi
  • Thriller
  • Verenigde Staten
116 Min Verenigde Staten

Wanneer er een buitenaardse invasie plaatsvindt in Los Angeles worden een leger sergeant (Aaron Eckhart) en zijn eenheid ingezet om de stad te beschermen. Hij en zijn team vormen in de straten van Los Angeles de eerste en laatste verdedigingslinie tegen deze onbekende, maar zeer gevaarlijke strijdkrachten.

Alt titel
Battle: Los Angeles
Regie
Jonathan Liebesman
Cast
Michelle Rodriguez, Aaron Eckhart, Michael Peña, Joey King, Bridget Moynahan, Noel Fisher, Ramon Rodriguez, Gino Anthony Pesi, Cory Hardrict, Neil Brown Jr., Jim Parrack, Ne-Yo, Will Rothhaar, James Hiroyuki Liao, Adetokumboh M'Cormack, Bryce Cass.
Budget
$ 70.000.000
Opbrengst
$ 202.466.756
Release
08.03.2011
Release NL
21.04.2011
Release DVD
23.08.2011

Filmtotaal Recensie

Regie: Jonathan Liebesman | Cast: Aaron Eckhart (Sergeant Michael Nantz), Ramon Rodriguez (Tweede luitenant William Martinez), Michelle Rodriquez (Technisch sergeant Elena Santos), Michael Peña (Joe Rincon), e.a. | Speelduur: 115 minuten | Jaar: 2011

Je moet het Sony nageven: met de marketingcampagne rondom Battle Los Angeles was helemaal niets mis. Mede door een aantal uitstekende trailers werd een aardige hype rondom de film opgebouwd, waardoor men het nodige van deze blockbuster begon te verwachten. Wie de film ziet, begrijpt echter pas waarom er in de trailers voor de film bijna geen dialoog te horen was. Die dialogen zijn namelijk zo tenenkrommend slecht dat je regelmatig het gevoel krijgt naar een uit de kluiten gewassen B-film uit de jaren tachtig te kijken.

Battle Los Angeles begint als de wereld vol spanning wacht op de meteorietenregen die volgens deskundigen in verschillende wereldsteden gaat inslaan. Zodra deze vermeende meteorieten echter bij de kust van Los Angeles neerstorten, wordt duidelijk dat het niet om meteorieten gaat, maar om buitenaardse wezens die de aarde willen koloniseren. Het is aan een kleine eenheid van de Amerikaanse marine om de burgers van Los Angeles te beschermen en een onverslaanbaar geachte vijand toch te neutraliseren.

videotrailers & clips

alle artikelen (16)

World Invasion: Battle Los Angeles Nieuwsberichten

Laatste reacties

Glennekeeeee

"...Een van de slechtste films die ik al gezien heb. Vreselijke casting, effects die de naam effect onwa......"

VLT

"...Wat een teleurstelling is dit zeg. De invasie door de ogen van een groepje soldaten zien is niet mee......"

Tarkus

"...Ondanks de vele slechte kritieken die ik over deze film lees, vond ik hem toch wel best meevallen......."

World Invasion: Battle Los Angeles

acties