Video

Volledige trailer Green Lantern!

Betere beelden van Green Lantern, na de slecht ontvangen eerste bootleg.

door Jim Pedd op 17.11.2010 om 11:54 in Video
Een paar dagen geleden hadden we een sneak peak op de film Green Lantern, waarvan nu de eerste trailer uit is gekomen. We weten al een tijdje dat er zelfs een tweede deel aan zit te komen: werken daaraan begon enkele maanden geleden. Of dat daadwerkelijk doorgaat hangt er maar vanaf hoe de film het uiteindelijk doet in de bioscopen, maar de reacties op de eerste beelden waren niet heel positief. Vooral de special effects waren een punt van kritiek.

Hoofdrollen in de film zijn weggelegd voor Ryan Reynolds, Blake Lively en Peter Sarsgaard. De film volgt Hal Jordan (Reynolds), de eerste menselijke recruit van de Green Lanterns, een intergalactische strijdkracht. Als de aarde bedreigt wordt door de vreemde vijand Parallax, ligt het lot van de planeet en het universum in handen van de gloednieuwe recruit.


32 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Asperientje

Avatar

shaunofthedead "Dit slaat nergens op. Ik geloof niet dat je Buried al gezien hebt. Daar draagt Reynolds op een fantastische manier de gehele film. En ik denk niet dat hij in een kist onder de grond echt de lolbroek kan uithangen. Ik vind dan ook dat de vergelijking met Statham totaal niet opgaat. Statham is nu wel een van de zwakste acteurs die ik ken, die het enkel moet hebben van zijn gevechtskills, terwijl Reynolds veel meer in zijn mars heeft.

De trailer op zich heeft me nog niet echt van mijn stoel geblazen, maar ik heb er hoop in dat de makers nog veranderingen gaan aanbrengen en dan zal deze film ass-kicken :E"


Ik ben het met jou eens als het over Ryan Reynolds gaat. Alleen niet helemaal met Statham. De laatste paar jaar maakt hij wel alleen maar suffe vechtfilms, maar daarvoor niet. In Lock stock & two smoking barrels EN IN Snatch speelde hij briljant zonder te vechten enzo. Naderhand is hij de verkeerde kant opgegaan.

shaunofthedead

Avatar

nietselam "Net als deadpool....kansloos, en hij speelt inderdaad op een enkele uitzondering na vaak dezelfde rol, beetje vergelijkbaar met jason statham."


Dit slaat nergens op. Ik geloof niet dat je Buried al gezien hebt. Daar draagt Reynolds op een fantastische manier de gehele film. En ik denk niet dat hij in een kist onder de grond echt de lolbroek kan uithangen. Ik vind dan ook dat de vergelijking met Statham totaal niet opgaat. Statham is nu wel een van de zwakste acteurs die ik ken, die het enkel moet hebben van zijn gevechtskills, terwijl Reynolds veel meer in zijn mars heeft.

De trailer op zich heeft me nog niet echt van mijn stoel geblazen, maar ik heb er hoop in dat de makers nog veranderingen gaan aanbrengen en dan zal deze film ass-kicken :E

nietselam

Avatar

Net als deadpool....kansloos, en hij speelt inderdaad op een enkele uitzondering na vaak dezelfde rol, beetje vergelijkbaar met jason statham.

Decepticon

Avatar

Weddy Jazza "Het begint er op te lijken dan Ryan Ranolds maar een opvlakkige lolbroek rol kan spelen. Ik weet niet of dat bij de Green Lantern comics hoort. Maar vind hem geschikter voor Deadpool."
Wat een onzin, je hebt blijkbaar niet veel films van Reynolds gezien.

DirtyHarryCallahan

Avatar

Die alien lijkt wel uit dragonball evolution te komen nee ik skip deze...

Masterbrain

Avatar

Niet echt leuk , maar wel een verbetering van trailer 1 naar 2


en he mensen niet zo gehaast laat de film eerst maar eens uitkomen en dan pas oordelen ... onderschat het niet afterall het kan toch niet nog slechter dan dragonball evolution.

:|

Muufley

Avatar

Vrij teleurstellend allemaal, ziet er uit als goedkope nep shit.

Remco

Avatar

Ik vind dit ook niks eerlijk gezegd. Lijkt teveel op Fantastic Four wat ook niet echt geweldige films waren.....

B@chelor

Avatar

Banned "Ik die hier word bestempeld als een van de negatiefste personen van dit forum zal me maar niet uitlaten over hoe ik deze minuten vond."


Haha Smiley face Ga je gang; ik zie meer dan genoeg negatieve comments op deze trailer.

benjamin

Avatar

O man, dit ziet er verschrikkelijk uit.

Weddy Jazza

Avatar

Het begint er op te lijken dan Ryan Ranolds maar een opvlakkige lolbroek rol kan spelen. Ik weet niet of dat bij de Green Lantern comics hoort. Maar vind hem geschikter voor Deadpool.

Steve-O

Avatar

Ereptile "Ik vind het er juist leuk uitzien Smiley face Kan inderdaad alleen maar beter worden toch?

En waar herken ik die trailer muziek van :| Weet zeker dat ik die pas geleden in een andere filmtrailer heb gehoord."

The *kuch* Last *kuch* Airbender *kuch!*

Ik heb last van mijn keel...

Ereptile

Avatar

Ik vind het er juist leuk uitzien Smiley face Kan inderdaad alleen maar beter worden toch?

En waar herken ik die trailer muziek van :| Weet zeker dat ik die pas geleden in een andere filmtrailer heb gehoord.

Banned

Avatar

Ik die hier word bestempeld als een van de negatiefste personen van dit forum zal me maar niet uitlaten over hoe ik deze minuten vond.

SunChaser

Avatar

Dit ziet er nog slechter uit dan de workprint van Wolverine.

Aston

Avatar

Het ziet er inderdaad al stukken beter uit. De sfeer is niet zoals TDK duister maar dat betekend niet meteen dat een film slecht is. Ik vraag me wel af het acteerniveau goed genoeg is als ik het zo zie.

skullsplitter

Avatar

Ik vond hem al beter dan ik qua eerste indruk dacht, en met nog een half jaar te gaan kan het alleen maar beter worden...

Steve-O

Avatar

Oké, na het zien van deze trailer wil ik alsnog de film in de bios zien:9
Beter dat er niet alleen maar 'grappige' stukjes inzitten. En een blik op een paar GL's!!!
Oa ziet er gaaf uit en het pak van Hal vind ik ook niet verkeerd:P.

Ik denk toch dat dit de soort van Iron Man is voor WB/DC richting Batman Begins maar dan moet het wel wat duisterder zijn;)

Ik ben benieuwd naar meer, dit blijf ik zeker in de gaten houden:Y

jaime91

Avatar

Deze trailer vind ik in iedere geval 100% beter dan de vorige. Hetzelfde geld ook voor de effecten en heb nu eigenlijk best wel vertrouwen in deze film. Ik ben blij :E.

abba82

Avatar

Nou laten we eerlijk zijn. Het ziet er niet al te slecht uit. Denk dat er maar een paar grappige stukjes inzitten. En dit doen ze bewust om te kijken wat de reacties zullen zijn. En veel mensen vinden het blijkbaar overbodig. Dus ik denk dat ze dat wel zullen gaan aanpassen.

Ik ben zeker wel nieuwsgierig. Met Ryan heb je wel goud in handen. Deze man kan echt goed acteren. Vond hem in Ammitivelle Horror echt heel sterk.

B@chelor

Avatar

Decepticon "Ik ook, ik vind het al gaaf en ik ga hem zeker in de bios kijken!
Jij kijkt denk ik net als mij altijd eerst op ComicBookMovie (en ComingSoon) voordat je op FT komt, of nie? T+)
Cowboys & Aliens kijk ik ook naar uit."


:E

Sinds enkele maanden kijk ik heel vaak op CBM. Comingsoon en SHH! niet meer zo vaak.

BatMotor

Avatar

VERSCHRIKKELIJK.wat een hel.Deze film ziet er zo verrot achterhaald uit,de special effects zijn ook bar slecht.

Decepticon

Avatar

B@chelor "Ik vind 'm cool. En de visuele effecten in deze trailer vind ik juist redelijk tot goed; ook al hebben ze nog een half jaar om eraan te werken. Abin, Sinestro en vooral Hammond zien er geweldig uit. Visueel ziet 't als de comic uit. Je moet er van houden denk ik.

Vandaag ook de Cowboys & Aliens trailer!!"
Ik ook, ik vind het al gaaf en ik ga hem zeker in de bios kijken!
Jij kijkt denk ik net als mij altijd eerst op ComicBookMovie (en ComingSoon) voordat je op FT komt, of nie? T+)
Cowboys & Aliens kijk ik ook naar uit.

Planethugo

Avatar

Vind het er wel erg cheesy uitzien. Ken die hele Green latern verder ook niet behalve de berichten op deze site maar van wat ik hier zie gaat dit geen franchise worden

SunChaser

Avatar

Nog nooit wat gelezen qua comic van GL maar afgaande op deze trailer is het echt kut.

B@chelor

Avatar

Ik vind 'm cool. En de visuele effecten in deze trailer vind ik juist redelijk tot goed; ook al hebben ze nog een half jaar om eraan te werken. Abin, Sinestro en vooral Hammond zien er geweldig uit. Visueel ziet 't als de comic uit. Je moet er van houden denk ik.

Vandaag ook de Cowboys & Aliens trailer!!

SJRSVLDT

Avatar

Het verhaal blijft geweldig.. uitwerking is waardeloos (tot zover ik nu heb gezien). Na het zien van deze trailer heb ik ook besloten hem in ieder geval niet in de bioscoop te gaan kijken.

HaroldKumar "Ziet er tof uit. Volgens mij vergeten mensen hier dat die film pas in de zomer van 2011 uitkomt en ze dus nog reteveel tijd hebben voor de montage en effecten..."


Ja, maar een trailer is bedoeld om nieuwsgierig te maken en zo krijgen die studio's dat natuurlijk niet voor elkaar (niet bij iedereen in ieder geval ;))

Kasper

Avatar

Hebben ze voor die alien het masker van the Mask paars gespoten?

HaroldKumar

Avatar

Ziet er tof uit. Volgens mij vergeten mensen hier dat die film pas in de zomer van 2011 uitkomt en ze dus nog reteveel tijd hebben voor de montage en effecten...

Angelater

Avatar

KurtLourens "Nee –nee –nee, this looks like crap! Wordt dit door Uwe Boll geregisseerd of zo?"


Nee, door die kerel van Casino Royale en Edge of.... ow, je zocht geen serieus antwoord...

Vreselijke actice trouwens, die Lively knakker. En de film zelf ziet er ook niet echt spectaculair uit.

KurtLourens

Avatar

Nee –nee –nee, this looks like crap! Wordt dit door Uwe Boll geregisseerd of zo?

NieuwsFilm

meest populair