Darren Aronofsky over The Wolverine

Welke richting wil de regisseur uit met de franchise?

In een interview met SuperHeroHype.com heeft regisseur Darren Aronofsky wat meer informatie vrijgegeven over de richting die hij uit wil met The Wolverine. Het was al duidelijk dat de nieuwe film op zichzelf zal staan en dus geen sequel zal worden op Gavin Hoods X-Men Origins: Wolverine.

Volgens het voorliggende scenario, geschreven door Christopher McQuarrie, begint Logan (Hugh Jackman) een verboden affaire met een Japanse vrouw die op het punt staat om te trouwen met een andere man. Logans vastberadenheid brengt hem in strijd met de vader van zijn geliefde en haar broers, die opgeleid zijn in de Samoeraikunsten. Aronofsky: "Al die Samoerai-elementen maken het echt wel spannend. Ik ben een grote fan van Japanse films." De regisseur bevestigt dat er veel Japanse acteurs zullen gecast worden, maar het is nog niet duidelijk of die Japans of Engels zullen spreken in de film.

Aronofsky wil met zijn film niet de richting uitgaan van X-Men Origins: Wolverine, waar te veel schrijvers aan meewerkten: "Chris McQuarrie schreef een fantastisch scenario. Ik denk dat we het gemakkelijk kunnen vorm geven. Chris is een verbazingwekkende schrijver en ik prijs me gelukkig hem als medewerker te hebben." Op de castinggeruchten, zoals een mogelijke cameo van Liev Schreiber als Sabretooth, wou Aronofsky niet ingaan: "Over dat soort zaken wens ik niets te zeggen."



NieuwsFilm

meest populair