Algemeen

Buffy the Vampire Slayer keert terug

Ook Buffy niet bestand tegen remake/reboot hype.

door Bram de Groot op 23.11.2010 om 09:50 in Algemeen
Atlas Entertainment heeft bekend gemaakt dat ze samen met Warner Bros. Pictures een reboot gaan maken van de bekende film Buffy the Vampire Slayer, met o.a. Candy Clark, Kristy Swanson, Donald Sutherland, Rutger Haue, Luke Perry, Michele Abrams, Hilary Swank en David Arquette. Warner Bros. verwierf de rechten van de serie bedacht door Fran en Kaz Kuzui.

In 1992 verscheen de originele film Buffy the Vampire Slayer waarop de latere succesvolle tv-serie, dat van 1997 tot 2003 liep, is gebaseerd. Uiteraard werd deze tv-serie de doorbraak van actrice Sarah Michelle Gellar (The Grudge, 2004). De producent Charles Roven (The Dark Knight, 2008) van Atlas zegt: "Whit approached us with an exciting idea about how to update Buffy," said Roven. "There is an active fan base eagerly awaiting this character's return to the big screen. We're thrilled to team up with Doug and Roy on a re-imagining of Buffy and the world she inhabits. Details of the film are being kept under wraps, but I can say while this is not your high school Buffy, she'll be just as witty, tough, and sexy as we all remember her to be."

Naar verwachting kunnen we de reboot in 2012 in de bioscoop vinden.

14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Hoiii

Avatar

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, leave buffy alone, serie is geweldig,

MovieThom

Avatar

Voor degenen die het nog niet weten: Joss Whedon (de bedenker van Buffy the Vampire Slayer en Angel) zal niet betrokken zijn in deze film! Zie artikel onder staande link
http://uk.eonline.com/uberblog/watch_with_kristin/b212644_joss_whedon_reacts_buffy_movie_news_i.html

Dit vind ik zelf wel een enorme domper! :(:(:(

Thiver

Avatar

odracir "Ik vind ook dat Sarah Michelle Gellar terug moet komen als Buffy."

Dertiger Gellar als tiener Buffy? :?

Steenvoorden

Avatar

De film sloeg inderdaad nergens op, heb hem gezien, en daarna nooit meer, de serie daarintegen heb ik allen op dvd, en kijk ze nog steeds, de verhalen waren gewoon geweldig, horror, humor, drama en zelfs muziek alles zat erin.

Dus ben benieuwd wat ze van deze film willen gaan maken.

odracir

Avatar

Ik vind ook dat Sarah Michelle Gellar terug moet komen als Buffy. met Kristy Swanson heb ik helemaal niks

jaime91

Avatar

Colonel_Kurz "Dat is de cast van de originele film, de remake heeft nog geen cast.

Geen enkele van de personages uit de serie gaat trouwens terugkomen in de film, behalve Buffy zelf. Waarom ze trouwens denken dat die "active fan-base" warmloopt voor een Buffy zonder Whedon is me een raadsel."


O shit O+ naja dan heb ik niks gezegd en wacht ik rustig af :P

SJRSVLDT

Avatar

spiderm8n "Je hoeft je niet te verontschuldigen hoor ... ik was al volwassen destijds en ik heb zeker genoten van de serie ... en van de spinoff: Angel zelfs nog meer .... ;)"

Hahaha, ik schaam ook niet zozeer voor dat ik de serie spannend vond (ik vond de serie echt tof :P) Maar meer voor de films waarmee ik ben opgegroeid.. het komt allemaal meer naar boven :P

Colonel_Kurz

Avatar

jaime91 "Ik heb de Buffy film ook nooit gezien en de serie eigenlijk maar zijdelings gevolgt maar wat ik daarvan gezien heb vond ik eigenlijk ook best vet en nu ik de cast zie wat een rol krijgt in de reboot ben ik al helemaal blij. Top cast en ik ben blij dat ik nu eindelijk ook iets mee kan krijgen van het verhaal."
Dat is de cast van de originele film, de remake heeft nog geen cast.

Geen enkele van de personages uit de serie gaat trouwens terugkomen in de film, behalve Buffy zelf. Waarom ze trouwens denken dat die "active fan-base" warmloopt voor een Buffy zonder Whedon is me een raadsel.

jaime91

Avatar

Ik heb de Buffy film ook nooit gezien en de serie eigenlijk maar zijdelings gevolgt maar wat ik daarvan gezien heb vond ik eigenlijk ook best vet en nu ik de cast zie wat een rol krijgt in de reboot ben ik al helemaal blij. Top cast en ik ben blij dat ik nu eindelijk ook iets mee kan krijgen van het verhaal.

spiderm8n

Avatar

SJRSVLDT "Ik heb de film nooit gezien, de serie wel. Ik was eigenlijk nog ff te jong om te kijken, maar ik heb twee oudere zussen die het volgde, dus moest het kleine broertje ook maar kijken. (Dus ja, ik ben opgegroeid met 'My Little Pony' en 'De Kleine Zeemeermin' }: ) Ik vond het altijd superspannend (Buffy dan hè;)), maarja ik was ook 7 of 8 ofzo :P"


Je hoeft je niet te verontschuldigen hoor ... ik was al volwassen destijds en ik heb zeker genoten van de serie ... en van de spinoff: Angel zelfs nog meer .... ;)

De (originele) Buffy film was trouwens niet zo best !!
( leuk om de akteur die Giles speelde weer terug te zien in de serie MERLIN )

movieboy

Avatar

Toffe serie Smiley face ik keek daar veel naar.

Teknootje

Avatar

De serie vond ik geweldig. Maar weer afwachten wat deze film wordt. Slechter dan het origineel kan haast niet :p

SJRSVLDT

Avatar

Ik heb de film nooit gezien, de serie wel. Ik was eigenlijk nog ff te jong om te kijken, maar ik heb twee oudere zussen die het volgde, dus moest het kleine broertje ook maar kijken. (Dus ja, ik ben opgegroeid met 'My Little Pony' en 'De Kleine Zeemeermin' }: ) Ik vond het altijd superspannend (Buffy dan hè;)), maarja ik was ook 7 of 8 ofzo :P

NieuwsFilm

meest populair