Nieuwe naam toegevoegd aan Spidey reboot?

Het gaat om de rol van pestkop Eugene Thompson AKA Flash Thompson.

Het lijkt erop dat Chris Zylka een rol heeft vergaard in Marc Webbs Spider-Man reboot. ComicBookMovie bericht dat hij is gecast voor de rol van Eugene Thompson AKA Flash Thompson. Zylka reageerde via twitter op een bericht van een vriend die hem feliciteerde met de rol. De acteur is bekend van tv-series als Hannah Montana, Everybody Hates Chris en Cougar Town.

Flash Thompson is een populaire American football speler op de school van Peter Parker. Hij pest Peter continu maar is ironisch genoeg een groot liefhebber van Spider-Man, iets waar Peter wel voldoening uit kan halen. Nadat hij afstudeert meldt Flash zich bij het leger van de VS, iets waar hij op den duur trauma's aan overhoudt. Dit leidt tot alcoholisme. Later in de reeks worden Flash en Peter vrienden van elkaar.

De opnames van de nog onbetitelde reboot starten volgende maand al. Andere rollen zijn voor Andrew Garfield (Peter Parker), Emma Stone (Gwen Stacey) en Rhys Ifans (The Lizard). Ook Martin Sheen en Sally Field tekenden voor de rollen van Uncle Ben respectievelijk Aunt May. De release is op 3 juli 2012.



NieuwsFilm

meest populair