Bioscoop releases week 47

Het wekelijkse overzicht met alle nieuwe films.

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

Scott Pilgrim vs. the World (2010)


Scott Pilgrim is een 23-jarige nonchalante goedzak, held (in z'n fantasie), wannabe-rockster die bij z'n beste vriend Wallace Wells, de homo, woont. In Toronto. En hij speelt bass in z'n eigen band "Sex Bob-Omb". Wanneer 'new girl in town' Ramona V. Flowers arriveert, is Scott tot over z'n oren verliefd. Maar om een afspraakje met haar te krijgen, moet hij de zeven exen van Ramona verslaan.
Bekijk de afbeelding

Buried (2010)


Paul Conroy (Ryan Reynolds) is een aannemer uit de Verenigde Staten die werkzaam is in Irak. Na een aanslag van een groep terroristen wordt Paul wakker in een kist, onder de grond. Hij is levend begraven. Met enkel een aansteker en een mobiele telefoon moet Paul aan deze claustrofobische val proberen te ontsnappen...
Bekijk de afbeelding

Winter's Bone (2010)


Dee zeventienjarige Ree Dolly is verantwoordelijk voor de zorg van haar broertje, zusje en zieke moeder.

Wanneer Ree hoort dat haar vader hun huis als borg heeft opgegeven om onder zijn celstraf uit te komen, besluit ze hem te gaan zoeken. Met gevaar voor eigen leven begint Ree een tocht langs leugens en bedreigingen van criminele familieleden om zo de waarheid achter haar vaders verdwijning te achterhalen en haar familie te behoeden voor een dakloos bestaan in de bossen van het ruige Ozarkgebied.
Bekijk de afbeelding

De eetclub (2010)


Karen en Michel (Bracha van Doesburgh en Mark van Eeuwen), begin dertigers, verhuizen met hun dochtertje naar een exclusieve villawijk. Al snel vindt Karen een hechte vriendenkring in de vrouwen van De Eetclub en hun echtgenoten. Als de ogenschijnlijke zelfmoord van één van hen de onderlinge relaties onder druk zet, komt Karen erachter dat iedereen in De Eetclub geheimen heeft voor haar én voor elkaar. Karen ontdekt dat vooral Simon, de natuurlijke leider van de vriendenclub, met wie ze inmiddels een hartstochtelijke affaire heeft, meer weet dan hij prijsgeeft. Zelfs het politieonderzoek dreigt stuk te lopen op de geslotenheid van De Eetclub. Dan besluit Karen zelf de waarheid boven tafel te krijgen...
Bekijk de afbeelding

Copacabana (2010)


De opgewekte en onafhankelijke Babou heeft zich nooit zorgen gemaakt over haar sociale status. Maar wanneer ze ontdekt dat haar dochter zich teveel schaamt om haar op haar huwelijk uit te nodigen, besluit ze haar leven te beteren. Diep gekwetst vertrekt Babou naar Oostende. Ze verkoopt er timeshare appartementen, waar ze erg goed in blijkt te zijn. Door haar excentrieke levensvisie en stijl mogen haar collega's haar echter niet en wordt ze buitengesloten. Toch houdt Babou stand. Ze is vastbesloten het respect van haar dochter terug te winnen en haar een waardig huwelijkscadeau te geven.
Bekijk de afbeelding

Año Bisiesto (2010)


Laura is een vrijgezelle 25-jarige journaliste, ze woont in een klein appartement in Mexico-stad. Na een serie affaires ontmoet ze Arturo. Er ontplooit zich een intens gepassioneerde en seksuele romance waarin genot, pijn en liefde samenkomen. In de verstrijkende dagen, die door Laura afgestreept worden op haar kalender, leert Arturo steeds meer over Laura's verleden. En wat hij hoort drijft hem tot het uiterste.
Bekijk de afbeelding

Dik Trom (2010)


Dik Trom is een vrolijke, eerlijke, beetje gezette jongen. Samen met zijn ouders woont hij in het knusse Dikkedam, waar iedereen net zo dik en uitbundig is als hij. Diks gelukkige leventje verandert als de familie gaat verhuizen naar Dunhoven, waar niemand uitbundig of dik is. De mensen zijn alleen maar bezig met uiterlijk, gezondheid en sport. Ze zitten dan ook helemaal niet te wachten op die dikke familie Trom en hun restaurant vol calorieën. Niet alleen het restaurant kent een moeilijke start, ook Dik heeft moeite zich aan te passen. Voor het eerst in zijn leven wordt hij zich bewust van zijn omvang. Helemaal als hij verliefd wordt op Lieve, het dunste meisje van heel Dunhoven. De moeder van Lieve is diëtiste en zij weegt haar dochter elke dag. Dik is niet de enige die zijn oog heeft laten vallen op de mooie Lieve. Ook Viktor, de brutale zoon van sportschoolhouder Dolf, dingt naar haar hand. De strijd tussen de twee kemphanen zal beslecht worden tijdens de lokale zomerwedstrijd.



NieuwsFilm

meest populair