Algemeen

Script Machete 2 is al af!

'Machete Kills' en 'Machete Kills Again' lijken er dus echt te komen!

door Jan-Peter Rook op 04.12.2010 om 15:31 in Algemeen
Aan het einde van Robert Rodriguez' en Ethan Maniquis' Machete werd alvast vooruitgeblikt naar twee sequels: Machete Kills en Machete Kills Again. Hoewel dit in eerste instantie niet meer leek te zijn dan een vermakelijke knipoog van de makers, zegt hoofdrolspeler Danny Trejo nu tegenover The Press Association dat het script voor deel 2 al af is.

"I asked [Rodriguez] when he was going to write it and he says it's written, so we can get started pretty quick."

Trejo geeft toe dat hij en Rodriguez verbaasd waren over de positieve reacties op de film.

"We went all over the world with that movie and people kept having me sign these Machete action figures, it was a lot of fun. I don't even think Robert Rodriguez even expected that reception and now everyone is waiting for Machete 2 so hurry up Robert Rodriguez!"

Machete kwam in september uit en kreeg wisselende kritieken. De film harkte wereldwijd 37 miljoen dollar binnen met een budget van 10.5 miljoen dollar. Genoeg reden voor de sequels dus...

18 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

adjai

Avatar

HEUJJJ 2de machete film! meer jessica alba :D

spacey

Avatar

Nice!! Dit hoopte ik al Smiley face
Dit genre ligt me wel en was dan ook niet verbaasd dat Machete heel erg vermakelijk was.

B@chelor

Avatar

Ging de beste man maar beginnen met het vervolg op Sin City.

BatMotor

Avatar

Het is toch belachelijk dat hier serieus vervolgen op komen?

Remco

Avatar

Script van die eerste film was ook af binnen tien minuten dus dit verbaasd me niks ;)

ThomasG

Avatar

Machete 2? hmm ik denk dat dit "trucje" maar 1 keer leuk is...voor mij hoeft er geen 2e te komen in ieder geval.

Pete_027

Avatar

jochemb "Rodriguez heeft het script niet geschreven."


Het originele verhaal en script komen van zijn hand deze zijn na de hand bewerkt door een paar anderen maar het is overduidelijk te zien dat het een verhaal is van rodriquez, kijk naar de belachelijke karakters die er inzitten die kunnen alleen door rodriquez zijn bedacht.

Planethugo

Avatar

Laat maar komen!

Heb geweldig genoten in de bios. Ik kijk er iig naar uit als ie net zo briljant fout is als de eerste

jochemb

Avatar

Pete_027 "Dat weet ik maar een film begint met een verhaal en het verhaal/script van Predators was bagger en wie heeft het script geschreven: Rodriquez. Met een laag budget moet je creatief zijn wat ze bij die film totaal niet waren. Predators is de grootste tegenvaller van 2010 en dat is voor een heel groot deel te wijten aan Rodriquez"


Rodriguez heeft het script niet geschreven.

KeesjeNL

Avatar

GREAT martial art fan "Wow dat is snel. Leuk zeg, goed dat ze er een keer voor de verandering een beetje tempo achter steken. Want de laatste tijd zit de filmwereld en voornamelijk mijn genre een beetje in een zwaktepunt doordat er niet veel nieuwe films doorkomen. Zeer irritant."


Dat heb je wel vaker met films die een goed verhaal hebben. Machete bestaat daarintegen uit wat darmen, ontploffingen en een moordlustige mexicaan op een uzi-motorO+...

GREAT martial art fan

Avatar

Wow dat is snel. Leuk zeg, goed dat ze er een keer voor de verandering een beetje tempo achter steken. Want de laatste tijd zit de filmwereld en voornamelijk mijn genre een beetje in een zwaktepunt doordat er niet veel nieuwe films doorkomen. Zeer irritant.

Pete_027

Avatar

benjamin "In Hollywood kunnen ze er echt niet mee leven dat een succesvolle film geen vervolg zou krijgen."


Nee dat komt omdat het geld geld geld en geld opbrengt en de bazen aldaar gaat het alleen om geld geld en niet om verhaal of een mooie film nee alleen geld geld echte ...... :D

benjamin

Avatar

In Hollywood kunnen ze er echt niet mee leven dat een succesvolle film geen vervolg zou krijgen.

Pete_027

Avatar

jochemb "Je weet dat rodriguez Predators niet geregiseerd heeft he alleen maar geproduced en predators was niet zo slecht, een stuk beter dan al die allien vs predator films alleen kon je op sommige momenten duidelijk zien dat ze moesten werken met een laag budget.
"


Dat weet ik maar een film begint met een verhaal en het verhaal/script van Predators was bagger en wie heeft het script geschreven: Rodriquez. Met een laag budget moet je creatief zijn wat ze bij die film totaal niet waren. Predators is de grootste tegenvaller van 2010 en dat is voor een heel groot deel te wijten aan Rodriquez

Loconut

Avatar

CGI om Jessica Alba naakt te maken....ZUCHT...

jochemb

Avatar

Pete_027 "Het is beter dat Robert Rodriguez zich bezig houdt met dit soort films dan met een film als Predators die hij helemaal heeft verprutst. Dit genre ligt hem beter en daarom moet hij van een eventueel vervolg op Predators afblijven.

De eerste Machete was wel cool alleen zaten er wel veel dode momenten in. Deel 2 kan mooi zijn maar Seagal zal er helaas niet meer in voorkomen:("


Je weet dat rodriguez Predators niet geregiseerd heeft he alleen maar geproduced en predators was niet zo slecht, een stuk beter dan al die allien vs predator films alleen kon je op sommige momenten duidelijk zien dat ze moesten werken met een laag budget.

Machete was een leuke film om met een boel mensen te zien maar er is echt heel veel ruimte voor verbeteringen de momenten dat machete los ging en als een badass mensen neerhakte waren geweldig maar er waren te veel langzamere momenten ertussen.

Pete_027

Avatar

Het is beter dat Robert Rodriguez zich bezig houdt met dit soort films dan met een film als Predators die hij helemaal heeft verprutst. Dit genre ligt hem beter en daarom moet hij van een eventueel vervolg op Predators afblijven.

De eerste Machete was wel cool alleen zaten er wel veel dode momenten in. Deel 2 kan mooi zijn maar Seagal zal er helaas niet meer in voorkomen:(

movieboy

Avatar

Ik vond de film maar niets. persoonlijk vond ik hem zelfs heel slecht...

de cast viel mee, ik keek er naar om dat robert de niro er in speelde..

bah machete 2..

NieuwsFilm