Scorsese en De Niro doen "The Irishman"

En de film wordt mogelijk volgend jaar al opgenomen.



Al eerder meldden we dat Robert De Niro en regisseur Martin Scorsese gaan samenwerken aan een maffiafilm met de vermoedelijke titel The Irishman of I Heard You Paint Houses. Deze film is gebaseerd op het boek I Heard You Paint Houses van auteur Charles Brandt en het gaat over de maffia huurmoordenaar Frank “The Irishman” Sheeran die zegt maffiakopstuk Jimmy Hoffa en vele anderen te hebben vermoord. Het nieuwe nieuws is dat Scorsese aan de film wil beginnen direct na zijn werk voor de 3D kinderfilm Hugo Cabret.

Hierdoor schuiven andere projecten zoals Silence en een film over legende Frank Sinatra op. Ook zal nu snel duidelijk moeten worden of het gerucht klopt dat ook acteurs Al Pacino en Joe Pesci aansluiten voor deze nieuwe maffiafilm van de maker van o.a. Goodfellas, Mean Streets en Casino.

Met een beetje geluk zien we het ambitieuze plan vanaf 2012 in de bioscoop. Niet te vergissen met de film Kill the Irishman van regisseur Jonathan Hensleigh. Hiervan plaatsten we onlangs de trailer.

NieuwsFilm

meest populair