DVD releases week 50

Haal je 3D dansschoenen maar uit de kast.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD. Kijk ook in onze DVDshop voor scherpe aanbiedingen zoals deze week 5 DVD's naar keuze voor maar E15!

Bekijk de afbeelding

Step Up 3D (2010)

Regie: Jon Chu

Streetdanser Luke beschouwt een verlaten warenhuis in New York als zijn enige thuis. Daar komen de beste streetdansers van de hele wereld bijeen om hun dansmoves te perfectioneren.Wanneer Luke en zijn danscrew, The House of Pirates, het pand dreigen te verliezen, is hun laatste hoop gevestigd op het winnen van de World Jam- wedstrijd. Met het prijzengeld kunnen zij hun thuisbasis en danshaven behouden. Om zijn crew te versterken gaat Luke op zoek naar nieuw talent in de ondergrondse dansscene van New York. Uiteindelijk vindt hij de twee dansers die hij nodig had: de mysterieuze Natalie en Moose. Maar Nathalie draagt een geheim met zich mee dat niet alleen schadelijk is voor hun opbloeiende liefde, maar voor alles waar de Pirates hun leven aan hebben gewijd. Samen met zijn versterkte crew komt Luke tot de meest indrukwekkende dansroutine en lijkt niets hun overwinning in de weg te staan. Totdat blijkt dat hun aartsrivalen, the House of Samurai, hun routine hebben gestolen.
Bekijk de afbeelding

The Sorcerer's Apprentice (2010)


De machtige tovenaar Balthazar Blake laat zijn leerling , die hij traint om het tegen de magische krachten van de onderwereld op te nemen, alleen achter in zijn laboratorium met een magische bezem. Als de bezem zijn eigen wil krijgt loopt het één en ander behoorlijk uit de hand.
Bekijk de afbeelding

La tête en friche (2010)


Germain leidt een rustig leventje samen met zijn vrienden uit het café en zijn vriendin Annette. De 45-jarige Fransman is nagenoeg analfabeet en in zijn vrije tijd telt hij duiven in het park. Met zijn moeder heeft hij een moeilijke relatie. Zij heeft hem van jongs af aan laten voelen dat hij niet gewenst was. Zijn vader heeft hij nooit gekend. Germain is eigenlijk altijd aan zijn lot overgelaten en nooit gestimuleerd om een goede opleiding te doen. Op een dag ontmoet hij Margueritte, een gepensioneerde belezen dame, die veel van de wereld heeft gezien. Ze woont alleen in een bejaardentehuis en verblijft ook graag in het park om duiven te tellen. Tussen Germain en Margueritte groeit een warme vriendschap die het leven van Germain voorgoed zal veranderen.
Bekijk de afbeelding

House of Boys (2009)


Frank is een 18 jarige jongen uit Luxemburg. Gedreven door zijn recente 'coming-out' en zijn avontuurlijke instelling vlucht hij weg naar Amsterdam. Hier vindt hij genoegdoening als stripper in een nachtclub.
Bekijk de afbeelding

Brotherhood (2010)

Regie: Will Canon

Adam Buckley moet als opdracht voor zijn ontgroening voor een studentenvereniging in zijn laatste nacht een supermarkt overvallen. Wanneer de rituele inwijding echter vreselijk mis gaat blijkt iedere beweging rampzalig te zijn. Adam wordt gedwongen een standpunt in te nemen om een vriend te redden en te beslissen waar zijn loyaliteit ligt.
Bekijk de afbeelding

Dog Pound (2010)


De drie jonge wetsovertreders Carlin, Angel en Davis arriveren in de jeugdgevangenis Maplewood, onder het toeziend oog van Goodyear, een strenge maar meelevende bewaker. Carlin, overgeplaatst uit een andere instelling voor mishandeling, wacht zijn tijd af tot hij naar een normale gevangenis wordt gestuurd. Hij en Davis worden al vrij snel het slachtoffer van Banks, de meest gevreesde jongen van het instituut. Beiden willen niets over de gebeurtenis kwijt, en belanden daarom in de isoleercel. Eenmaal terug verslaat Carlin Banks en claimt de positie van "Top Dog".
Bekijk de afbeelding

Freeway Killer (2010)


Het verhaal van William Bonin, een seriemoordenaar uit Californië. Het is december 1979. Al een paar jaar lang duiken er overal dode lichamen op en volgens de krant is er een seriemoordenaar actief. In maart 1980 krijgt hij de naam 'Freeway Killer'. Achter Bonin schuilt een geliefde man, die vrachtwagenchauffeur van beroep is. Hij heeft slechts één goede vriend; Vernon Butt. Samen zoeken ze 's nachts de snelwegen in Californië af, op zoek naar slachtoffers (mannen). Het probleem is echter dat Bonin van geen ophouden weet.
Bekijk de afbeelding

Game of Death (2010)


De bodyguard van een diplomaat raakt samen met nog een paar andere mensen gewond tijdens een moordaanslag. Ze worden allemaal naar hetzelfde ziekenhuis gebracht. De bodyguard besluit samen met een zuster de diplomaat te beschermen tegen een groep genadeloze huurmoordenaars.



NieuwsFilm

meest populair