Video

Nieuwe The Lincoln Lawyer trailer

Rechtbank thriller met Matthew McConaughey als hebzuchtige advocaat.

door Bram de Groot op 23.12.2010 om 08:48 in Video
Lionsgate Films heeft een nieuwe trailer vrijgegeven van The Lincoln Lawyer van regisseur Brad Furman, bekend van de film The Take (2007). In deze rechtbankthriller speelt Matthew McConaughey de hoofdrol als een hebzuchtige advocaat, die in een hevige rechtszaak verwikkeld raakt wanneer hij de verdediging voert van een playboy die beschuldigd wordt van moord.

The Lincoln Lawyer is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Michael Connelly, een Amerikaans schrijver van detectiveromans. Andere rollen zijn voor Ryan Phillippe, Marisa Tomei, William H. Macy, Bryan Cranston, Josh Lucas, Trace Adkin en John Leguizamo. De Nederlandse releasedatum is 7 april 2010.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mrpictures

Avatar

Dit doet me op vlagen erg denken aan Primal Fear van Richard Gere. De trailer ziet er goed uit, al zie ik Ryan Philippe nooit in zijn carriere een oscar binnen slepen.

RyanD

Avatar

Boekverfilmingen doen vrijwel altijd onder aan het oorspronkelijke verhaal van de auteur. Maar goed The lincoln layer lijkt in eerste ogenschouw een boeiende thriller met een sterke cast (Matthew Mcconaughey, Ryan Philipe, Josh Lucas). Afgaande op de trailer uiteraard.
Ik ben niet de grootste fan van Mcconaughey's acteerwerk maar zijn films zijn meestal wel het kijken waard achteraf. Of ik er voor naar de bioscoop zou gaan is echter nog maar de vraag. Ik wacht tegen die tijd eerst de reacties van mensen en de recensies af.

NieuwsFilm

meest populair