Algemeen

Plot Toy Story "Spin-off" bekend

Wat staat Ken & Barbie te wachten?

door Bram de Groot op 04.01.2011 om 12:10 in Algemeen
Bij elke Pixar film zien we voorafgaand aan de hoofdfilm een korte maar vaak erg doordachte animatiefilm. Ook bij de aanstaande release van Cars 2, die in Nederland vermoedelijk op 29 juni uitkomt, kunnen we weer een kort filmpje verwachten. Al eerder werd bekend dat Ken & Barbie de hoofdrollen hebben en nu is ook de synopsis "uitgelekt" via een Pixar blog:

Bonnie is off to Hawaii, and Barbie and Ken are excited to go along on their first tropical vacation! But when they're accidentally left behind, it's up to Buzz, Woody, and the rest of the toys to create a Hawaiian paradise right in Bonnie's room.

Ken & Barbie speelden uiteraard een rol in de laatste Pixar film [film=http://www.filmtotaal.nl/film.php?id=16116]Toy Story 3[/i], die alweer enige tijd op de verschillende schijven verkrijgbaar is. Lees hier de Blu-Ray Review van FIlmTotaal.

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

maanlander

Avatar

Leuk idee, maar ik dacht dat barbie en ken in sunnyside bleven?

Darkman16

Avatar

Ik kijk hier meer naar uit dan Cars 2 Smiley face

Darkman16

Avatar

EDIT: accidental double post.

MovieBoom

Avatar

Ik vond hun juist de enige stomme haha

Aston

Avatar

Wie is Bonnie?

wallace

Avatar

Hier heb ik echt heel veel zin in.
Ik wil alleen maar meer zien van Toy Story sinds deel 3.

ThomasG

Avatar

Aston "Wie is Bonnie?"


volgens mij het meissie dat aan het einde van 3 alle toys krijgt voordat die dude naar College gaat.

ghossler

Avatar

Tja.. ze moeten tog iets verzinnen.. om toy story 4 te maken ofoz? .. aangezien die jongen naar college is gegaan... naja dit is dan wel een spin off.. but still... voelt aan als uitmelken.. van de animatie weer..

timdekw

Avatar

ghossler "tja.. ze moeten tog iets verzinnen.. om toy story 4 te maken ofoz? .. aangezien die jongen naar college is gegaan... naja dit is dan wel een spin off.. but still... voelt aan als uitmelken.. van de animatie weer.."


Vind ik niet. Niet zolang ze het bij een short houden. Toy Story 4 hoeft van mij absoluut niet, want deel 3 was een prachtige afsluiting van de reeks. Voor mij was Toy Story 3 wel de film van het jaar 2010!

maanlander

Avatar

ThomasG "volgens mij het meissie dat aan het einde van 3 alle toys krijgt voordat die dude naar College gaat."


ooit gehoord van NORMAAL nederlands taalgebruik?

ghossler

Avatar

timdekw "Vind ik niet. Niet zolang ze het bij een short houden. Toy Story 4 hoeft van mij absoluut niet, want deel 3 was een prachtige afsluiting van de reeks. Voor mij was Toy Story 3 wel de film van het jaar 2010!"


ja nee... mijn comment was ook niet als aanmoediging voor deel 4 hoor.. please.. k had liever ook geen deel 3 gewild.. tot k hem had gezien.. want is echt een mooie afsluiter van een leuke animatie reeks Smiley face maja.. bijkbaar zijn ze al bezig met spin off barbie en ken -_-' tja... hollywood... niets verbaasd me meer:P

NieuwsFilm

meest populair