Algemeen

Naamsverandering voor Super 8?

Nieuwe sci-fi film van J.J. Abrams wordt ook met een andere titel gepromoot.

door Bram de Groot op 05.01.2011 om 11:23 in Algemeen
Verleden jaar mei was de teaser trailer van Super 8 er plots. Veel was er niet te zien, maar indruk maakte de eerste beelden uit de sci-fi film van regisseur J.J. Abrams zeker wel. Buiten wat castingnieuws en viral-activiteiten om was er verder weinig over de film te horen of te zien. Tot nu. Op de Braziliaanse website van Paramount wordt de film namelijk aangekondigd met de titel Darlings. Opmerkelijk.

Dit kan erop wijzen dat er voor de "internationale" release gekozen wordt voor een alternatieve titel. Anderzijds kan het ook zijn dat de titel Super 8 slechts een werktitel is geweest en dat Darlings de daadwerkelijke titel wordt. De wesbite Shocktillyoudrop.com heeft ondertussen om een reactie van Paramount gevraagd.

Hieronder een screenshot van de Braziliaanse website van Paramount:
En nogmaals de eerdere teaser trailer:


14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

BatMotor

Avatar

'Darlings'???? wat een stomme cheesy titel.

SunChaser

Avatar

Klinkt als Gremlins meet Chucky.

timdekw

Avatar

Ik heb afgelopen maandagavond de voorpremiere van Tucker & Dale vs. Evil gezien en één van de voorgaande trailers was de teaser die hierboven wordt genoemd en de film heette gewoon Super 8. Waarschijnlijk krijgt de film in Brazilië gewoon een andere naam. Dat is zo vreemd toch niet.

B@chelor

Avatar

timdekw "Ik heb afgelopen maandagavond de voorpremiere van Tucker & Dale vs. Evil gezien en één van de voorgaande trailers was de teaser die hierboven wordt genoemd en de film heette gewoon Super 8. Waarschijnlijk krijgt de film in Brazilië gewoon een andere naam. Dat is zo vreemd toch niet."


Hoe was Tucker & Dale? Ik heb de trailer gezien en lijkt me wel lachen.

timdekw

Avatar

B@chelor "Hoe was Tucker & Dale? Ik heb de trailer gezien en lijkt me wel lachen."


Ik heb zojuist een reactie geplaatst op de filmpagina van Tucker & Dale. Ik zou zeggen lees het even Smiley face

Havoc

Avatar

B@chelor "Hoe was Tucker & Dale? Ik heb de trailer gezien en lijkt me wel lachen."


Draaide hier enkele weken geleden in de sneak. Erg grappig ^^

jochemb

Avatar

Zal me niet verbazen als super-8 een werktitel is cloverfield was volgensmij eigenlijk ook een werktitel maar die hebben ze gehouden omdat de naam al bekendheid had gekregen.

Hopelijk doen ze dat bij super 8 want dat klinkt toch een stuk beter dan darlings. Maar uiteindelijk maakt het mij niet uit als de film maar goed is.

shaunofthedead

Avatar

Hopelijk houden ze gewoon de naam Super 8, want Darlings is echt een dertien in een dozijn titel. Voor de rest weet ik niet wat ik van deze film moet verwachten... De teaser maakt me erg nieuwsgierig naar de echte trailer in ieder geval

B@chelor

Avatar

timdekw "Ik heb zojuist een reactie geplaatst op de filmpagina van Tucker & Dale. Ik zou zeggen lees het even Smiley face"


Thanks. Net even gedaan. Smiley face

Asyrian

Avatar

Darlings, wat een domme naam zeg. Super 8 vind ik veel mooier. beetje mysterieus. Darlings daarentegen doet me denken aan De Schatjes...

Ereptile

Avatar

Of Darlings en Super 8 zijn allebei werknamen :P Ze noemde Cloverfield ook eerst Cheese, volgens mij Smiley face

benjamin

Avatar

Dan toch liever Super 8? Niet veranderen, dat was gewoon een goede titel.

Asperientje

Avatar

jochemb "Zal me niet verbazen als super-8 een werktitel is cloverfield was volgensmij eigenlijk ook een werktitel maar die hebben ze gehouden omdat de naam al bekendheid had gekregen. "


Nope. De werktitel van cloverfield wqas CHEESE. Dus als ze op de straten van NY aan het filmen waren zeiden tegen alle bezichtigers dat de film cheese heette.En de trailer van Cloverfield had ook alleen maar een datum elke keer.

Banned

Avatar

Ik vind Super 8 wel een goeie titel die andere lijkt wel zo'n aso drama...

NieuwsFilm

meest populair