Charlize Theron niet in Hoover

In plaats daarvan zou de actrice een rol op zich nemen in de Alien Prequel.

Kort geleden deed nog het verhaal de ronde dat Charlize Theron een rol op zich zou nemen in de film Hoover (hoewel de film nu eigenlijk J. Edgar heet) van regisseur Clint Eastwood. Dit verhaal blijkt niet te kloppen: in plaats daarvan zou ze een rol op zich nemen in de film Snow White and the Huntsman. Dat is echter niet het enige nieuws voor de actrice: ze zou namelijk ook erg gewild zijn voor de aankomende Alien Prequel.

Nu Theron niet mee blijkt te doen aan de productie, moet Eastwood op zoek naar een andere actrice voor zijn hoofdrol. Hiervoor zou hij Naomi Watts of Amy Adams overwegen. Daarnaast heeft Eastwood acteur Ed Westwick gecast voor een rol: mogelijk die van een FBI agent die Hoover's memoires moet schrijven. Zijn rol wordt door Deadline omschreven als volgt. A clean cut operative with writing skill. Once Hoover discovers he can write, he conscripts Agent Smith to write Hoover’s biography, until Smith gets a little too close to the truth.

Terug naar de Alien Prequel. Volgens de laatste geruchten heeft Ridley Scott zijn keus voor de hoofdrol laten vallen op Noomi Rapace. Daarnaast zou een wat ouder personage worden gespeeld door Michelle Yeoh. Omdat de hoofdrol wordt gespeeld door een iets minder bekende actrice, moet Scott schijnbaar een bekendere actrice casten van de studio. 20th Century Fox zou graag willen dat Theron die rol op zich neemt.

J. Edgar staat gepland voor 2012, en de Alien Prequel voor 2013.



NieuwsFilm

meest populair