Algemeen

RED krijgt een vervolg

Een tweede deel van de succesvolle actiekomedie met Bruce Willis, John Malkovich en Helen Mirren is op komst.

door Arman Avsaroglu op 18.01.2011 om 12:20 in Algemeen
Een van de grootste verrassingen van het afgelopen filmjaar was de actiekomedie Red, die met een budget van 58 mijloen dollar wereldwijd meer dan 160 miljoen in het laatje bracht, een zeer goed resultaat voor producent Summit Entertainment.

Genoeg reden dus om het groene licht te geven voor een vervolg op Red, een vervolg dat er nu officieel gaat komen. Summit heeft de broers Erich en John Hoeber, die het origineel ook schreven, wederom ingehuurd voor het scenario en verwacht wordt dat ook regisseur Robert Schwentke zal terugkeren voor dit tweede deel.

Er zijn nog geen deals gemaakt met de belangrijkste acteurs, Bruce Willis, John Malkovich en Helen Mirren, maar aangezien het plezier er bij de acteurs ook vanaf spatte, wordt verwacht dat dit weinig problemen gaat opleveren.

16 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

jochemb

Avatar

Eh Budet ? dat moet budget zijn volgensmij

Red was wel leuk maar er is genoeg ruimte voor verbetering de cast is wel fantastisch ookal zal morgan freeman niet in deel 2 zitten.

Armani

Avatar

Zou wat spoiler tags plaatsen voor deze discussie ontspoort:P

Expendable

Avatar

Na het succes in boxoffice is het logisch dat er een tweede deel komt.
Ik heb wel mijn twijfels of het weer succesvol zal zijn aan de boxoffice als het budget te hoog wordt.

Ze moeten voor een vervolg de cast uitbreiden met bijrollen en cameo's voor oude actiehelden.

Thiver

Avatar

Ik heb al jarenlang een theorie dat elk vervolgdeel het succes krijgt dat zijn voorganger eigenlijk verdiende. Oftewel: dat Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest tot een van de vijf succesvolste films ooit behoort, is vooral te danken aan de kwaliteiten van het eerste deel. Die maken het publiek immers doof en blind voor eventuele negatieve kritieken. Mijn theorie in acht nemend verwacht ik dat een vervolg op Red een flinke afstraffing zal gaan krijgen. >Smiley face

ghossler

Avatar

Toevallig heb ik gisteren red gezien en hijs erg vermakelijk en cast is gweldig :D bruce willis is echt geweldig maargoed.. k zag aan het einde alweer dat er waarschijnlijk sequel kwam -_- hoop dat die beter wordt dan deel 1 want hoewel het erg leuk was.. het kon zeker stukken beter maja.. k wacht af totdat hollywood de acteur die Cooper speelt in red een hoofdrol gaat geven in een eigen actie film (of reeks is het tegenwoordig in hollywood) vind hem echt gweldig als acteur maar zijn uitstraling als bikkel/agent/bad guy/ special elite force etc etc.. anyway that is just me Smiley face

ntt

Avatar

Was het niet Malkovich die het niet red in de film? Of was het freeman?
Een deel 2 lijkt me wel leuk.

ThomasG

Avatar

Ondanks dat de film hier en daar werd neergesabeld door de pers, heb Ik me uitermate goed vermaakt!...Ik denk dat mensen het door de topcast gewoon veel te sirieus hebben genomen..Een 2e vind ik niet echt nodig maar als ie net zo entertaining word als deel 1 heb ik er niet zoveel problemen mee :D

benjamin

Avatar

Zodra een film uit de kosten geraakt maken ze al een vervolg tegenwoordig. En bij RED gaat dit volgens mij niet lukken: Helen Mirren als scherpschutter was een origineel idee, maar dat blijft niet.

Deweb

Avatar

Laat me raden, de titel van het vervolg word Green? En het vervolg daarop Blue?

Spawn999

Avatar

Van de week de prequel gelezen van de comic. Net als de originele comic te kort om er een lange speelfilm van te maken, maar schept zeker goeie ideeën. Dus prequel mag van mij ook :+

Decepticon

Avatar

ghossler "k wacht af totdat hollywood de acteur die Cooper speelt in red een hoofdrol gaat geven in een eigen actie film (of reeks is het tegenwoordig in hollywood) vind hem echt gweldig als acteur maar zijn uitstraling als bikkel/agent/bad guy/ special elite force etc etc.. anyway that is just me Smiley face"
Je wens is al in vervulling gegaan: Judge Dredd

Pete_027

Avatar

Decepticon "Je wens is al in vervulling gegaan: Judge Dredd"


Karl Yrban heeft toch de hoofdrol in die film:?

Pete_027

Avatar

Dit is trouwens weer echt Hollywood. Een film brengt veel geld op en hup een vervolgO+

Decepticon

Avatar

Pete_027 "Karl Yrban heeft toch de hoofdrol in die film:?"
Ja en die speelt dus Cooper in red. En daar vraagt Ghossler dus om.

nieuwslaatste nieuws

meest populair