Spider-Man reboot zonder J. Jonah Jameson?

De baas van de Daily Bugle werd in Sam Raimi's originele trilogie feilloos neergezet door J.K. Simmons.

Er stroomt de laatste dagen veel nieuws binnen over Marc Webbs Spider-Man reboot, maar tot nu toe vernamen we nog maar weinig over de rol van J. Jonah Jameson, de driftige baas van de Daily Bugle. Dit personage werd in Sam Raimi's trilogie uitstekend neergezet door J.K. Simmons, maar wie zal het stokje van hem overnemen voor de nieuwe film?

IGN bericht, verrassend genoeg, dat niemand hem zal vervangen aangezien Jameson helemaal niet in de film voor zal gaan komen. /Film komt met twee mogelijke redenen hiervoor. Allereerst zou het kunnen het hele subplot, waarin Peter Parker (Andrew Garfield) werkt als fotograaf bij de Bugle, uit de film wordt gelaten. Op deze manier is er geen reden voor het personage van Jameson. Een tweede optie is dat Robbie Robertson (gespeeld door Bill Nunn in de originele trilogie), een ander klassiek personage dat werkzaam is bij de Bugle, de plek inneemt van Jameson. Het kan natuurlijk ook gewoon zo zijn dat IGN er snoeihard naast zit.

Naast Garfield zijn er rollen voor o.a. Emma Stone, Denis Leary en Rhys Ifans. De film staat gepland voor de zomer van 2012.



NieuwsFilm

meest populair