Video

Knotsgekke trailer Jackass 3.5

Voor de mensen die na Jackass 3D nog lang niet voldaan zijn.

door Jan-Peter Rook op 31.01.2011 om 10:29 in Video
Hieronder vind je de trailer van Jeff Tremaine's Jackass 3.5, de (soort van) sequel op Jackass 3D. De film is vanaf 1 april online te bekijken op de Amerikaanse site joost.com en bevat opnames die uiteindelijk niet in Jackass 3D terecht zijn gekomen. Wederom halen o.a. Johnny Knoxville, Bam Margera en Chris Pontius de meest ellendige capriolen uit.

Vooralsnog is de film vanwege landencodes alleen in de Verenigde Staten te downloaden. Omdat veel van de beelden in Europa zijn opgenomen, blijft de kans bestaan dat de film op den duur ook hier op internet te zien zal zijn.


13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

benjamin

Avatar

Verschrikkelijk, echt geen halve glimlach kan er bij mij af voor deze nonsens. Kan aan mij liggen, maar ik zie gewoon niet waarom pakweg een schildpad je laten bijten het toppunt van humor zou zijn.

bartdelien

Avatar

Maarja dat is ook met New Kids.... Vind ik persoonlijk nog grotere Bullsh*t/rommel

en het trekt toch 1 mil bezoekers ;) geeft meteen het niveau aan van een deel van NL!

MovieBoom

Avatar

Jackass is awesome, maar niet voor de serieuze mensen... en als iemand dit leuk vind heeft echt niks te maken met hun niveau -_-, maar aan hun gevoel voor humor, jackass is al jarenlang super populair. mensen die gewoon stomme dingen doen is eens wat anders dan de gewone komedies haha.

Denman

Avatar

bartdelien "Maarja dat is ook met New Kids.... Vind ik persoonlijk nog grotere Bullsh*t/rommel

en het trekt toch 1 mil bezoekers ;) geeft meteen het niveau aan van een deel van NL!"


Hoezo niveau? Jij bedoelt dus van een lager soort niveau dan jijzelf. Iemand beledigen, omdat hij/zij een bepaald soort film leuk vinden getuigd voor mij van een nog lager niveau.

MovieBoom

Avatar

Denman "Hoezo niveau? Jij bedoelt dus van een lager soort niveau dan jijzelf. Iemand beledigen, omdat hij/zij een bepaald soort film leuk vinden getuigd voor mij van een nog lager niveau."


Hier ben ik het mee eens!

Aziez

Avatar

Wat zei steve-o nou op et laatst? iets van:
"There's a reason I turned down ????? for so many years"

Verder heb ik ook niet echt gelachen, wordt me eindelijk een beetje teveel...

bartdelien

Avatar

Denman "Hoezo niveau? Jij bedoelt dus van een lager soort niveau dan jijzelf. Iemand beledigen, omdat hij/zij een bepaald soort film leuk vinden getuigd voor mij van een nog lager niveau."


naja als jij new kids "leuk" vind... de hele film bestaat uit grof taalgebruik van niveau 0 en ik bedoel met niveau in NL omdat mensen het nog na gaan doen ook :S (en wrm z'n slechte film 1 mil bezoekers trekt?) waar gaat het dan naar toe..

MrMyrmica

Avatar

bartdelien "naja als jij new kids "leuk" vind... de hele film bestaat uit grof taalgebruik van niveau 0 en ik bedoel met niveau in NL omdat mensen het nog na gaan doen ook :S (en wrm z'n slechte film 1 mil bezoekers trekt?) waar gaat het dan naar toe.."
Ik word echt gek van die reacties van "New Kids is een slecht film dus iedereen die kijkt is intellectueel minderwaardig". Dat New Kids een slecht film is kan elke aap zien maar dan kunnen lachen om domme dingen en om lomp taalgebruik kunnen lachen heeft niks met intellect te maken. Eerder een kwestie van smaak of zich wel of niet beter voelen dan de rest... :N

bartdelien

Avatar

MrMyrmica "Ik word echt gek van die reacties van "New Kids is een slecht film dus iedereen die kijkt is intellectueel minderwaardig". Dat New Kids een slecht film is kan elke aap zien maar dan kunnen lachen om domme dingen en om lomp taalgebruik kunnen lachen heeft niks met intellect te maken. Eerder een kwestie van smaak of zich wel of niet beter voelen dan de rest... :N"


Ik houd er wel over op ;) discussie wordt toch door niemand gewonnen!

Deniro

Avatar

Oke... best grappig, maar dat laatste gelach was wel een beetje nep :}

merijnsa

Avatar

Je kan volgens mij prima spreken over een intelligente film. Alleen niet over het publiek. New Kids is gewoon geen intelligente film. Kan je lang of kort over zijn maar dat is het gewoonweg niet. Memento is dat, American Beauty is dat. New Kids niet. Wil dus niet zeggen dat er intelligente mensen naar kijken...

Leuke trailer, ze hebben nog best wat leuk materiaal over volgens mij. Jackass 2.5 had dat niet echt.

bobptjes

Avatar

Moe jackass 3d nog zien :(

NieuwsFilm

meest populair