Algemeen

Anton Yelchin in paranormale film Stephen Sommers

Acteur Terminator Salvation en regisseur G.I. Joe: The Rise of Cobra slaan de handen in elkaar.

door Jeffrey op 08.02.2011 om 17:48 in Algemeen
Anton Yelchin (Terminator Salvation) heeft getekend voor de hoofdrol in Odd Thomas, een film van regisseur Stephen Sommers (G.I. Joe: The Rise of Cobra) over een helderziende die de doden kan zien, maar niet kan horen.

Odd Thomas dook voor het eerst op in het gelijknamige boek van de Amerikaanse schrijver Dean Koontz uit 2003. Later stond het personage centraal in de vervolgboeken 'Forever Odd' ,'Brother Odd' en 'Odd Hours', en in twee stripromans.

Howard Kaplan, John Baldecchi en Stephen Sommers zullen de film produceren. Sommers schreef ook zelf het scenario. Het project heeft een budget van $47 miljoen.
9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Banned

Avatar

Met Stephen Sommers aan het roer... dit word een K*T film!!!!!

ghossler

Avatar

Wacht af op trailer, maar idee klinkt niet heel erg donderend.

offtopic: wanneer komt deel 2 van gi.joe? :D

Moviemagic

Avatar

Sommers heeft ook veel goede dingen gedaan in mijn optiek. Ik ga nog even wachten tot er meer duidelijkheid komt voordat ik een beslissing neem.

benjamin

Avatar

Ik verwacht eerder dat dit de kans is voor Sommers om te laten zien wat hij kan in een film die het niet alleen van effects moet hebben.

ThomasG

Avatar

Wel een geweldige titel voor een film!

Pete_027

Avatar

G.I. Joe: The Rise of Cobra vond ik nog wel leuk:$

Dat Sommers zelf schrijft geloof ik niet. Heb de biografie van Clive Barker gelezen en die heeft het script voor The Mummy geschreven samen met Mick Garris, en die laatste zou hem ook gaan regisseren.

De voorgaande films van Sommers zijn te kinderachtig in mijn ogen.

Deep Rising was wel weer goed met us Famke:E

spiderm8n

Avatar

Banned "Met Stephen Sommers aan het roer... dit word een K*T film!!!!!"


Met Stephen Sommers aan het roer kan het wel wat worden !!!!!
de eerste "the mummy" is nog steeds zeer vermakelijk !!!

en de jonge Yelchin akteert aardig ( waarom wordt ie niet genoemd in het artikel als Chekov uit de laatste Startrek film ? ... maakte hij meer indruk als in de Terminator film !! )

... dus kom maar op met die film !!!

djordy89

Avatar

G.I. Joe: The Rise of Cobra was echt een van de slechtste films die ik de afgelopen tijd heb gezien...het acteerwerk was echt van het niveau lik-me-vestje en het verhaal voorspelbaar. Dus nee zit niet echt op deze film te wachten.

Blockbuster

Avatar

G.I. Joe is idd niks, bagger film. Sommers is op zijn best met grootse over-the-top effecten in horror-films als Deep Rising, The Mummy, The Mummy Returns en Van Helsing.

Anton Yelchin is net als Joseph Gordon Levitt wel een blijvertje: eveneens begonnen als kindacteur, maar niet in de goot beland. Ik vond Yelchin erg goed in Alpha Dog.

NieuwsFilm

meest populair