TV-tips voor komende week

Welke films mag je niet missen.

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuze's voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht.

Bekijk de afbeelding

The Truman Show (1998)

Zaterdag 12 februari om 20:00 op Veronica
Regie: Peter Weir

Het leven van de vriendelijke Truman klopt aan alle kanten, wat niet verwonderlijk is, want hij is 24 uur per dag wereldwijd op TV te zien als hoofdpersoon in zijn eigen soap. Trumen heeft er geen idee van dat zijn hele wereld verzonnen is en dat alle mensen om hem heen acteurs zijn.
Bekijk de afbeelding

Two for the Money (2005)

Zondag 13 februari om 20:00 op RTL7

Voormalig American football-speler Brandon Lang heeft een fijne neus voor het voorspellen van uitslagen van allerlei sportwedstrijden. Wanneer de sluwe zakenman en oplichter Walter Abrams de jongeman in het vizier krijgt, neemt hij hem onder zijn hoede. Walter leert Brandon zijn illegale praktijken, maakt hem snel rijk en introduceert hem in het jetset-leven. De twee krijgen zowaar een vader-zoon relatie, maar die verdwijnt als sneeuw voor de zon wanneer Brandon zijn 'magic touch' begint te verliezen. Nu is hij opeens verantwoordelijk voor miljoenenverliezen en gaat Walter het zijn protégé heel moeilijk maken. Zo ontstaat een persoonlijke strijd tussen twee oplichters die naast veel geld nog iets veel belangrijkers te verliezen hebben: hun trots en ego.
Bekijk de afbeelding

The Heartbreak Kid (2007)

Maandag 14 februari om 20:30 op SBS6

Eindelijk denkt de eeuwige vrijgezel Eddie (Ben Stiller) dat hij met de zeer sexy Lila (Malin Akerman) de vrouw heeft gevonden met wie hij wil trouwen.Diep in zijn hart heeft hij, zoals altijd, nog wel zijn twijfels, maar zijn vader en zijn beste vriend weten het zeker: Dit is echt de beste partij die hij in jaren ontmoet heeft. En zo vraagt hij haar, zeer kort na hun eerste date, ten huwelijk. Tijdens hun huwelijksreis in een zonnig Mexico blijkt Lila een ware nachtmerrie te zijn. Als hij dan ook nog eens Miranda ontmoet, in wie hij een echte 'soulmate' herkent, wordt het nog een hele tour om zijn kersverse echtgenote van het lijf te houden en tegelijkertijd het hart van de vrouw van zijn dromen te veroveren.
Bekijk de afbeelding

House of Sand and Fog (2003)

Dinsdag 15 februari om 20:30 op RTL8

Massoud Amir Behrani was lid van de elite van de sjah uit Iran, maar vertrekt om met z'n familie een nieuw leven op te bouwen in de VS. Hij koopt op een veiling een huis en raakt erdoor verwikkeld in een conflict met de vorige eigenaar. Een film over de mogelijk verstrekkende gevolgen van het wanhopig najagen van de American Dream.
Bekijk de afbeelding

Arlington Road (1999)

Woensdag 16 februari om 20:30 op RTL8

Een universiteitsdocent raakt betrokken bij een antiterroristen operatie die echter helemaal fout loopt. Langzaam maar zeker probeert hij echter zijn leven weer op te pakken. Totdat hij nieuwe buren krijgt, die volgens hem een beetje vreemd zijn. Vooral de buurman vindt hij afwijkend gedrag vertonen en ook het feit dat hij een mysterieuze plattegrond bij hen vindt, zorgt ervoor dat hij begint te denken dat zijn buren terroristen zijn.
Bekijk de afbeelding

Blown Away (1994)

Donderdag 17 februari om 20:30 op Veronica

Met zijn werk bij de explosievenopruimingsdienst heeft hij al vele levens gered. Nu wil hij stoppen en trouwt met een alleenstaande moeder. Als één van zijn vrienden sterft door een Ierse psychopaat wordt het een persoonlijke vendetta om te voorkomen dat er meer doden vallen. Hij kent de psychopaat namelijk nog van vroeger, toen hij een andere identiteit had in Belfast.
Bekijk de afbeelding

Hot Fuzz (2007)

Vrijdag 18 februari om 20:30 op RTL5

Nicholas Angel (Simonn Pegg) is een topper binnen de Londense politie. Zijn arrestatiecijfers liggen 400% hoger dan die van zijn collega's. Hij is zo goed, dat hij de rest voor schut zet. Daarom sturen zijn bazen hem ergens naar toe....



NieuwsFilm

meest populair