Video

Nieuwe Trailer Insidious

Griezelige trailer van deze nieuwe horrorfilm van de makers van Saw en Paranormal Acticity.

door Arman Avsaroglu op 18.02.2011 om 08:00 in Video
Na de eerste teaser, is nu de echte trailer van de film Insidious opgedoken. In de film van regisseur James Wan (Saw), die op het Filmfestival van Toronto vorig jaar in premiere ging, spelen Rose Byrne en Patrick Wilson de hoofdrollen.

In de film draait het om Josh en Renai, die een gelukkig gezin hebben met drie jonge kinderen. Hun leven wordt echter op zijn kop gezet als ze verhuizen naar een nieuwe woning. Er gebeuren vreemde dingen en hun jongste zoon Dalton raakt in een vreemde coma. Zelfs een groep wetenschappers kan de vreemde gebeurtenissen niet verklaren.6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Banned

Avatar

Waauw origineel...

MrUnavoidable

Avatar

Banned 18-02-2011 08:05
Waauw origineel...


Sarcastisch bedoeld zeker?

meanrat

Avatar

Origineel? Nee. Maar ik zie ook wel pluspunten. De trailer is vrij integogen voor hollywood-horror. zeker als je het vergelijkt met zoiets als Haunting in Connecticut of ... titel kwijt ... Unknown?

Maar het is maar een trailer. En ik zie veel, heel veel 'inspiratie' uit Paranormal Activity en ook Poltergeist. Dus grote kans dat het faalt. Maar ook uit onoriginele scripts, kun je veel halen. Dus ik geef het nog wel een kans en ga letten op de eerste reviews.

Tyfhoon

Avatar

Nou, ik geef de film denk ik nog wel een kans.
Ik houd hier hier wel van, flink wat schrikmomenten, en voor mij kan het niet eng genoeg. Hopelijk houdt de film dit gevoel ook vast!

SKREAN

Avatar

Goed genoeg voor avondje griezelen lijkt me Smiley face

Denman

Avatar

Op 1.25 Darth Maul met haar

NieuwsFilm

meest populair