TV-tips voor komende week

De films waarvan FT vindt dat ze de moeite waard zijn.

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuze's voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht.

Bekijk de afbeelding

Dracula (1992)

Zaterdag 19 februari om 22:00 op RTL8

Na tientallen jaren alleen in zijn vervallen kasteel te hebben gewoond, verhuist de prins van Transylvanië van Oost-Europa naar Londen. Hij heeft alle contact met de mensheid verloren en zijn verlangen om dat te herstellen wordt steeds groter. Hij komt terecht in een wereld van bevrijding, horror, passie, romantiek en offers en doet er alles aan om de verloren tijd in te halen. Daarbij gaat hij op zoek naar de enige vrouw in zijn leven zonder wie hij absoluut niet verder kan.
Bekijk de afbeelding

Saw (2004)

Zondag 20 februari om 22:55 op Veronica
Regie: James Wan

Twee mannen ontwaken vastgebonden in een smerige oude badkamer. Tussen hen in ligt het levenloze lichaam van een man; een taperecorder en een geweer in zijn handen. Al snel ontdekken de mannen dat ze de nieuwste slachtoffers zijn van een gestoorde seriemoordenaar, die luistert naar de bijnaam 'Jigsaw'.
Bekijk de afbeelding

Bedtime Stories (2008)

Maandag 21 februari om 20:30 op SBS6

Skeeter Bronson (Adam Sandler) is een klusjesman in een hotel. Skeerter leest elke avond met veel plezier verhaaltjes voor aan zijn neefje en nichtje voordat die naar bed gaan. Op een dag gebeurt er echter iets vreemds; de verhaaltjes die Skeeter vertelt lijken tot leven te komen.
Bekijk de afbeelding

Bandits (2001)

Dinsdag 22 februari om 20:30 op Veronica

Overvallers Joe Blake en Terry Collins hebben een originele manier om banken te beroven. De avond voor de overval gijzelen ze de directeur en de volgende ochtend klaren ze eenvoudigweg de klus. Joe en Terry doorkruisen op deze manier het land, op de voet gevolgd door een televisieprogramma.
Bekijk de afbeelding

In the Valley of Elah (2007)

Woensdag 23 februari om 20:40 op Canvas

Nadat Mike, de zoon van oorlogsveteraan Hank Deerfield, niet thuiskomt na uitzending naar Irak, gaat Hank zelf op zoek. Niet veel later worden lichaamsdelen van Mike gevonden.
Bekijk de afbeelding

Kill Bill: Vol. 1 (2003)

Donderdag 24 februari om 22:00 op RTL5

De huurmoordenaar 'The Bride' wordt op haar eigen bruiloft neergeschoten door haar opdrachtgever Bill en zijn handlangers. Ze overleeft de aanslag, maar door een kogel in haar hoofd ligt ze vier jaar in coma. Als ze bijkomt, is ze compleet over de rooie en vastbesloten om wraak te nemen. Ze gaat op zoek naar de bendeleden om ze 1 voor 1 te vermoorden. Bill bewaart ze tot het laatst...
Bekijk de afbeelding

Taken (2008)

Vrijdag 25 februari om 20:30 op RTL5

Bryan is een voormalig agent van de Amerikaanse geheime dienst. Hij zal opnieuw in actie moeten komen, aangezien zijn dochter Kim in de handen is gevallen van een bende die gespecialiseerd is in vrouwen-ontvoeringen en slavernij. Vanuit Los Angeles reist hij naar Parijs om haar te zoeken.



NieuwsFilm

meest populair