Algemeen

Schwarzenegger terug voor Terminator, Predator & Running Man?

En hij wil ook in de huid kruipen van een superheld.

door Bram de Groot op 07.03.2011 om 09:43 in Algemeen
De website The Arnold Fans heeft een aantal opvallende quotes geplaatst van Arnold Schwarzenegger. De terugkerende acteur liet namelijk van zich horen tijdens de jaarlijkse bijeenkomst "The Arnold Classic." Ze vroegen hem naar de filmscripts die hij op dit moment doorneemt om zijn comeback mee te starten.

"Well, first of all it's more 15 films, obvious ones from 'The Terminator' to remakes of 'Predator' and 'The Running Man' and all of those things.

Schwarzenegger meldt dus dat we hem mogelijk gaan zien in een nieuw Terminator deel en in remakes van Predator (1987) en The Running Man (1987). Met name Predator is een opvallende, aangezien met het Predators van afgelopen jaar nog een nieuwe versie verscheen.

De spierbundel op leeftijd voegde hier nog aan toe: there's also a lot of original stuff too. But I am also packaging a comic book character right now. I'm going to announce that sometime by the end of March or the beginning of April."

Arnold als een superheld? In 1997 was hij te zien als een villain, namelijk Mr. Freeze in Batman & Robin. Waarschijnlijk krijgen we hierover eind maart / begin april meer te horen.

58 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Pete_027

Avatar

Een nieuwe Terminator zou ik alleen interessant vinden als James Cameron er ook aan mee gaat werken. Vorige week een gedeelte van deel 4 gezien maar dat was echt slecht!

Remakes van Predator en The Running Man:N

Predator is geen remake nodig. Kijk naar Predators die was echt slecht vergeleken de allereerste Predator. Maak dan een fatsoenlijk vervolg op de eerste 2 Predator films en laat Robert Rodriquez dan thuis:Y

Misschien kan hij wel een mooie rol krijgen in Avatar 2&3 van Cameron. Hoop dat die films dan wel wat 'donkerder' van toon worden.

Expendable

Avatar

Klinkt interessant. Ik zou Arnie wel willen zien in een nieuwe Terminator.

kenny94

Avatar

Zou hij nog wel 15 films aankunnen hij zou niet de eerste zijn die van de druk ten ondergaat.
ik zag hem vroeger wel graag acteren maar nu waarschijnlijk niet meer in de hoofdrol,bijrollen nog wel.

Rich Art

Avatar

@ Chris23:Beetje open deur hè...


Pete_027 "Misschien kan hij wel een mooie rol krijgen in Avatar 2&3 van Cameron. Hoop dat die films dan wel wat 'donkerder' van toon worden."

Waarom moet alles "donkerder" tegenwoordig? Laat Avatar lekker kleurrijk en gewoon een vermakelijke film i.p.v. realistisch en donker randje...

Chris23

Avatar

Rich Art "@ Chris23:Beetje open deur hè..."


Nou, ik hoef `m iig niet meer als (bejaarde) terminator (dat recht heeftie imho al verspeelt door het maken van die draak van een T3, maargoed) of predator-verdelger te zien.

Misschien nog wel een leuke actiecomedy met veel zelfspot.

Pete_027

Avatar

Rich Art "Waarom moet alles "donkerder" tegenwoordig? Laat Avatar lekker kleurrijk en gewoon een vermakelijke film i.p.v. realistisch en donker randje..."


Het kan ook kleurrijk donker maar in iedergeval niet zo kinderachtig als het eerste deel. En ook niet zo overdreven sentimenteel. Liefst zoals het eerdere werk van Cameron.

Banned

Avatar

Hij heeft volgens mij z'n beste tijd gehad!

Steenvoorden

Avatar

Haha ik dacht eventjes als hij zijn spieren weer op gaat pompen (sly) dan kan hij de rol van Bane gaan doen in de nieuwe Batman hahaha.

Of mischien als zombie in een nieuwe J.A.Romero?

Ach maakt mij niet zoveel uit wat hij gaat doen, ben blij dat hij weer films gaat maken.

Rich Art

Avatar

Pete_027 "Het kan ook kleurrijk donker maar in iedergeval niet zo kinderachtig als het eerste deel. En ook niet zo overdreven sentimenteel. Liefst zoals het eerdere werk van Cameron."

Mwah, dat kinderachtige valt ook allemaal wel weer mee... De doelgroep van Avatar is ook niet alleen 16+, dus dan is het ook logisch dat Cameron kiest voor een wat mildere film dan zijn vorige actiefilms.

Deimos

Avatar

Comic book character = CONAN ???

movieboy

Avatar

Laat maar komen Smiley face

ben benieuwd.

Thiver

Avatar

Deimos "comic book character = CONAN ???"

Als ik mij niet vergis heeft Conan zijn oorsprong in pulpromans.

Deimos

Avatar

Thiver "Als ik mij niet vergis heeft Conan zijn oorsprong in pulpromans."


Je hebt gelijk, maar er zijn ook een aantal comics uitgegeven door marvel en dark horse.

En vergeet niet..

If Ah-nuld says that it is a comic character, then it is a comic character.

jaime91

Avatar

Banned "hij heeft volgens mij z'n beste tijd gehad!"


Dat denk ik dus ook. En ja het gouverneurschap heeft er toch best wel ingehakt dus die gespierde actieheld van vroeger is ie nou ook niet echt meer. Dusja ik laat het op me afkomen maar verwacht er ook maar weinig van.

Teknootje

Avatar

jaime91 "Dat denk ik dus ook. En ja het gouverneurschap heeft er toch best wel ingehakt dus die gespierde actieheld van vroeger is ie nou ook niet echt meer. Dusja ik laat het op me afkomen maar verwacht er ook maar weinig van."


Hij kan proberen om toch weer wat gespierder uit te zien. Als Sly het kan, moet arnie het toch ook kunnen.

Spawn999

Avatar

Pete_027 "Vorige week een gedeelte van deel 4 gezien maar dat was echt slecht!"


Mwah, niet slecht ik had een hele andere film in gedachte. Het was een beetje Transformer Salvation.

Pete_027 "Predator is geen remake nodig. Kijk naar Predators die was echt slecht vergeleken de allereerste Predator. Maak dan een fatsoenlijk vervolg op de eerste 2 Predator films en laat Robert Rodriquez dan thuis:Y
"


Hier ben ik het absoluut niet mee eens, dat was echt niet slecht. Hoop homages voor de eerste Predator, Alien en Apocalypse Now. Ik heb me er echt prima mee vermaakt!

hollywoodking

Avatar

Weten ze zeker dat die dat zei? Hij is niet het beste met Engels (Abatar O+).

Hij is ook niet de beste acteur, dus het maakt voor mij helemaal niet uit in wat voor film hij gaat spelen.

Pete_027

Avatar

Spawn999 "Hier ben ik het absoluut niet mee eens, dat was echt niet slecht. Hoop homages voor de eerste Predator, Alien en Apocalypse Now. Ik heb me er echt prima mee vermaakt!"


Het was een leuk popcorn filmpje maar verder niks. Het is Robert Rodriquez`s zijn hommage maar mocht er een vervolg op Predators komen dan hoop ik dat hij thuis blijft!

jaime91

Avatar

Teknootje "Hij kan proberen om toch weer wat gespierder uit te zien. Als Sly het kan, moet arnie het toch ook kunnen."


Ja naja misschien maar Sly heeft niet 8 jaar alleen maar op zijn reet gezeten en heeft ook tijd gehad om naar de sportschool te gaan en zijn lichaam bij te houden. Ik denk ook dat mede daardoor sly er gewoon beter uitziet dan Arnie. Naja hoe dan ook ik hoop echt dat hij hier nog iets aan kan veranderen maar ik denk dat hij dat lichaam van vroeger nooit meer zal terug krijgen daar is hij denk ik te oud voor.

Spawn999

Avatar

Pete_027 "Het was een leuk popcorn filmpje maar verder niks. Het is Robert Rodriquez`s zijn hommage maar mocht er een vervolg op Predators komen dan hoop ik dat hij thuis blijft!"


Denk niet dat je dat zo kunt zeggen. Hij heeft hem alleen geproduceerd, niet geregisseerd. Maar om Predators slecht te noemen ben ik niet mee eens.

Pete_027

Avatar

Spawn999 "Denk niet dat je dat zo kunt zeggen. Hij heeft hem alleen geproduceerd, niet geregisseerd. Maar om Predators slecht te noemen ben ik niet mee eens."


Hij heeft de film geproduceerd en de film is op een verhaal van hem gebasseerd wat duidelijk is te zien aan de personages. De film heeft het probleem dat het slechte personages, geen spanning en slappe Predators heeft. En waarom in godsnaam 'Mega' Predators:? Ze zagen er niet uit vergeleken de 'kleinere' Predators.

Spawn999

Avatar

Pete_027 "Hij heeft de film geproduceerd en de film is op een verhaal van hem gebasseerd wat duidelijk is te zien aan de personages."


Hij heeft het niet geschreven en ik vond het wel spannend. Adrien Brody als een degelijke Arnuld. Ik vond alleen de Topher Grace irritant. Die mega predators komen uit de comics.

afbeelding

Pete_027

Avatar

Spawn999 "Hij heeft het niet geschreven en ik vond het wel spannend. Adrien Brody als een degelijke Arnuld. Ik vond alleen de Topher Grace irritant. Die mega predators komen uit de comics.
"


Rodriquesz heeft het wel geschreven want het is gebasseerd op een verhaal van hem hij heeft alleen niet het script geschreven. Adrian Brody deed het goed maar voor een vervolg zou ik bijvoorbeeld een Dwayne Johnson erbij doen dan wordt het ook meer een homage aan het eerste deel. Topher Grace was inderdaad irritant en ook erg voorspelbaar wie en wat hij nu uiteindelijk was. Als fan van That 70`s Show kon ik alleen maar aan Eric Foreman denken dus dat hielp ook niet:E

De trailer beloofde veel maar daarvan kwam niks terecht. Ik zelf heb nergens in de film ook maar enige spanning ervaren. En het gevecht tussen de Predator en Hanzo vond ik eerder een belediging ten opzichte van de Predator.

De een vond het een goede film en de ander een slechte dat hou je bij alle films.

Spawn999

Avatar

Pete_027 "En het gevecht tussen de Predator en Hanzo vond ik eerder een belediging ten opzichte van de Predator.
"


Volgens mij was dat meer een ode aan Ronin van Frank Miller. De Samurai het hoge gras, regen enz.

Ben het nog steeds niet eens met je mening. Dwayne Johnson nehhhh!!!

Pete_027

Avatar

Spawn999 "Volgens mij was dat meer een ode aan Ronin van Frank Miller.

Ben het nog steeds niet eens met je mening. Dwayne Johnson nehhhh!!!"


Wie zou jij dan kiezen?

Moet eigenlijk wel een actiester zijn als hommage aan de eerste Predator film.

Spawn999

Avatar

Misschien de actiester van nu Jason Statham?

Infje

Avatar

Chris23 "Eh...ahum:
afbeelding"


Leuk dat dit altijd geplaatst wordt. Maar wat niemand erbij zegt is dat dit is genomen toen hij eenmaal aan zijn hart geopereerd was. Daarna kon die niet meer zo hard trainen.

Foto's zijn momentopnames en dit is gewoon lullig. Besides, hij is 57 op die foto en heeft een hart operatie gehad. Hoe zou jij eruit zien dan?

Toegegeven, een actieheld kan die niet meer spelen. Maar King Conan, een generaal, bijrollen en vooral comedy kan prima.

Ik kan in ieder geval niet wachten op zijn terugkomst!

Pete_027

Avatar

Spawn999 "Misschien de actiester van nu Jason Statham?"


Nee dat vind ik zo`n arrogante macho. Een performer die in elke film hetzelfde personage speelt.
Hij mag wel meedoen als hij in zijn allereerste scene bruut wordt afgemaakt door 1 Predator:E

Dwayne Johnson kan tenminste nog een beetje acteren.

Blockbuster

Avatar

Chris23 "Eh...ahum:"


Sly sloeg toch ook geen modderfiguur op z'n 62 in John Rambo (2008)? ;)

jaime91

Avatar

Blockbuster "Sly sloeg toch ook geen modderfiguur op z'n 62 in John Rambo (2008)? ;)"


Ja maar zo erg is het nou ook weer niet gesteld met Sly he ;).

Spawn999

Avatar

Pete_027 "Dwayne Johnson kan tenminste nog een beetje acteren."


:X

jaime91

Avatar

@Pete_027 en @Spawn999
Lol kunnen jullie het er gewoon niet opgooien dat jullie beiden een andere mening hebben? Dat kan toch en is ook niks mis mee verder. Het wordt namelijk een beetje een welles/nietes discussie zo.:}

::DFC::Nohands[NL]

Avatar

Hij heeft inderdaad zijn beste tijd gehad als actie held, een leuke bijrol hier en daar is wel voor hem weg gelegd. Er is nu een nieuwe generatie jonge acteurs die de kans verdienen om zichzelf te bewijzen en ontdekt te worden.

Spawn999

Avatar

jaime91 "@Pete_027 en @Spawn999
Lol kunnen jullie het er gewoon niet opgooien dat jullie beiden een andere mening hebben? Dat kan toch en is ook niks mis mee verder. Het wordt namelijk een beetje een welles/nietes discussie zo.:}"


All right, we'll call it a draw.

afbeelding

Pete_027

Avatar

jaime91 "@Pete_027 en @Spawn999
Lol kunnen jullie het er gewoon niet opgooien dat jullie beiden een andere mening hebben? Dat kan toch en is ook niks mis mee verder. Het wordt namelijk een beetje een welles/nietes discussie zo.:}"


Nee want we zijn CDA`ers en proberen alles wat krom is recht te praten:E

Nee grapje. Je hebt gelijk.

Spawn999

Avatar

"Come here so I can bite your legs off!"

stuntmanMike

Avatar

::DFC::Nohands[NL "]Hij heeft inderdaad zijn beste tijd gehad als actie held, een leuke bijrol hier en daar is wel voor hem weg gelegd. Er is nu een nieuwe generatie jonge acteurs die de kans verdienen om zichzelf te bewijzen en ontdekt te worden."


Ik kan zo 1 2 3 geen enkele hedendaagse 'top-actiester' opnoemen (Jason Statham is nog enigszins te pruimen...), terwijl in de jaren 80 er wel een stuk of 10 rondliepen! Waaronder Arnie, dus ik hoop ook echt dat de beste man terugkomt met een knaller Smiley face

nietselam

Avatar

Met de films die hij gemaakt heeft heeft hij zoveel krediet opgebouwd dat hij van mij tot aan zn dood films mag maken, prachtig om die oude actiesterren weer terug te zien. Hij moet natuurlijk wel weer een beetje op zn oude niveau terug komen maar hij hoeft nou niet perse in een bloot bovenlijf te lopen elke film, kan hij evengoed nog wel actiefilms maken.

Mischien bedoelen ze met een predator film wel het 2e deel op predators en dat hij ook op die planeet zit of komt.

Het zal zijn filmkeuze alleen maar ten goede komen aangezien hij niet meer kan kiezen voor 13 in dozijn films waar hij alleen maar rent en vecht, er zal toch wat meer in moeten zitten.

Frietgezicht

Avatar

stuntmanMike "Ik kan zo 1 2 3 geen enkele hedendaagse 'top-actiester' opnoemen (Jason Statham is nog enigszins te pruimen...), terwijl in de jaren 80 er wel een stuk of 10 rondliepen! Waaronder Arnie, dus ik hoop ook echt dat de beste man terugkomt met een knaller Smiley face"


Welke 10 kun jij noemen dan?
Behalve Arnie en Sly valt het reuze mee hoor in die tijd of wou je B-sterren als Seagal,Norris en Van Damme enz ook mee gaan rekenen?
Want dat ken ik er wel een paar noemen!
Sly nog steeds,Statham,Jet Li,Diesel,The Rock.

Remco

Avatar

Pete_027 "Een nieuwe Terminator zou ik alleen interessant vinden als James Cameron er ook aan mee gaat werken. Vorige week een gedeelte van deel 4 gezien maar dat was echt slecht!

Remakes van Predator en The Running Man:N

Predator is geen remake nodig. Kijk naar Predators die was echt slecht vergeleken de allereerste Predator. Maak dan een fatsoenlijk vervolg op de eerste 2 Predator films en laat Robert Rodriquez dan thuis:Y

Misschien kan hij wel een mooie rol krijgen in Avatar 2&3 van Cameron. Hoop dat die films dan wel wat 'donkerder' van toon worden."


Helemaal mee eens. Maar de kans dat Cameron ooit nog iets met de Terminator franchise gaat doen is nihil denk ik. Predators vond ik ook niks. Ik zat die film echt te kijken en dacht Waarom ? Er zaten zoveel dezelfde dingen in als het origineel dat het voor mij niet interessant meer was.
Ik haal trouwens niet uit het artikel dat hij die dingen gaat doen het zijn meer opties. Bovendien op zijn leeftijd nog The Terminator of Running man lijkt me niet realistisch.....

stuntmanMike

Avatar

Frietgezicht "Welke 10 kun jij noemen dan?
Behalve Arnie en Sly valt het reuze mee hoor in die tijd of wou je B-sterren als Seagal,Norris en Van Damme enz ook mee gaan rekenen?
Want dat ken ik er wel een paar noemen!
Sly nog steeds,Statham,Jet Li,Diesel,The Rock."


Ik vind de oudere films van Seagal, Norris en Van Damme goed te pruimen hoor, en ze hebben meer 'smoel' dan bv een Jet Li of The Rock Smiley face
Verder;
- Eastwood
- Burt Reynolds
- Mel Gibson
- Kurt Russell

Frietgezicht

Avatar

stuntmanMike "Ik vind de oudere films van Seagal, Norris en Van Damme goed te pruimen hoor, en ze hebben meer 'smoel' dan bv een Jet Li of The Rock Smiley face
Verder;
- Eastwood
- Burt Reynolds
- Mel Gibson
- Kurt Russell"


Ja maar dat is smaak of jij ze te pruimen vind want ik vond vooral films van Van Damme in die tijd ook heerlijk.
Eastwood?haha,ok,gewoon een hele goede acteur die niet in films speelde met allerlei stunts enz,dus waarom een echte actie-ster?
En Reynolds en Gibson?Dan kan ik ook nu een Russel Crowe en Mark Wahlberg noemen.
Tja,blijkbaar denken we anders over.

Spawn999

Avatar

Pete_027 "Wie zou jij dan kiezen?

Moet eigenlijk wel een actiester zijn als hommage aan de eerste Predator film."


Ik weet het al.

afbeelding

Dolph vergeten....

Niet eerlijk voor de Predator, krijgt geen schijn van kans, ik geef toe....

:E

Pete_027

Avatar

Spawn999 "Dolph vergeten....

Niet eerlijk voor de Predator, krijgt geen schijn van kans, ik geef toe....

:E"


Dolph Lundgren is nog wel coolSmiley face
Die mietige Mega Predators maken geen schijn van kans nee maar de 'Normale' Predators maken ze zo af:E

Spawn999

Avatar

Net effe Dolph gebeld, ik citeer:

I'll crush them like bugs, rip off their heads and shit down their necks.

Dus dat zit wel goed.

Pete_027

Avatar

Spawn999 "I'll crush them like bugs, rip off their heads and shit down their necks.
"


Nee daarvoor ben je Steven Seagal nodig:Y

stuntmanMike

Avatar

Frietgezicht "Ja maar dat is smaak of jij ze te pruimen vind want ik vond vooral films van Van Damme in die tijd ook heerlijk.
Eastwood?haha,ok,gewoon een hele goede acteur die niet in films speelde met allerlei stunts enz,dus waarom een echte actie-ster?
En Reynolds en Gibson?Dan kan ik ook nu een Russel Crowe en Mark Wahlberg noemen.
Tja,blijkbaar denken we anders over."


Goed dat ieder z'n eigen mening heeft he!

Pete_027

Avatar

Spawn999 "Neeneeneenee

Chuck!

afbeelding"


Dan liever Chucky:E

Chuck Norris vind ik persoonlijk niks. Heb ook nog nooit een film met die man gezien.

stuntmanMike

Avatar

'Chuck Norris was suppose to play ironman, but then there would be no need for the suit' Smiley face

ScreamingLife1

Avatar

Ahum,


Chuck Norris made a Happy Meal cry.
Chuck Norris played who will blink first, with a mirror. And he won
Chuck Norris grew a beard at the age of eighteen. Seconds.
Chuck Norris once ran a marathon backwards...just to see what second place looks like.
Chuck Norris does not need Twitter...he is already following you.
Chuck Norris can cut through a hot knife with butter.
Death once had a near-Chuck Norris experience.
Before his rise to fame, Jaws was Chuck Norris's goldfish.
Chuck Norris won American Idol using only sign language.
When Graham Bell first invented telephone he had 2 missed calls from Chuck Norris.

Spawn999

Avatar

When the Boogeyman goes to sleep every night he checks his closet for Chuck Norris.

Filmbuffel

Avatar

Misschien is een leuke Terminator invalshoek dat de mens die ooit model stond voor T-800 jaren later naar het verzet wordt gedreven.

Decepticon

Avatar

ScreamingLife1 "Ahum,


Chuck Norris made a Happy Meal cry.
Chuck Norris played who will blink first, with a mirror. And he won
Chuck Norris grew a beard at the age of eighteen. Seconds.
Chuck Norris once ran a marathon backwards...just to see what second place looks like.
Chuck Norris does not need Twitter...he is already following you.
Chuck Norris can cut through a hot knife with butter.
Death once had a near-Chuck Norris experience.
Before his rise to fame, Jaws was Chuck Norris's goldfish.
Chuck Norris won American Idol using only sign language.
When Graham Bell first invented telephone he had 2 missed calls from Chuck Norris."
LMAO!!! Vooral die laatste!

Ik zie het wel zitten dat hij in Predators 2 als Dutch ook gedropt wordt op de planeet van de predators.

stuntmanMike

Avatar

Die Chuck Norris facts zijn echt formidabel!!!! hahaha

nieuwslaatste nieuws

meest populair