Abraham Lincoln: Vampire Hunter zonder Trent Reznor

Frontman van Nine Inch Nails reageert op foutieve berichtgeving.

Vorige week kwamen we met het nieuws dat kersvers Oscarwinnaar Trent Reznor in onderhandelingen zou zijn om de filmmuziek te verzorgen voor Abraham Lincoln: Vampire Hunter, de nieuwe film van regisseur Timur Bekmambetov (Wanted) gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Seth Grahame-Smith.

Via het forum van Nine Inch Nails laat Reznor nu weten dat die berichtgeving niet klopt. Hij heeft blijkbaar wel overwogen om in het project te stappen, maar heeft uiteindelijk besloten om het niet te doen: "Ik moest er toch even op reageren, want mijn inbox vulde zich met speculaties. Vorige week dacht ik nochtans dat ik het zou doen. Al in de war? Ik blijkbaar wel. Er is geen sappig verhaal te melden. Toen het nieuws over mijn betrokkenheid in de film op mysterieuze wijze uitlekte, twijfelde ik nog. Verschillende aspecten van het project waren immers aan het wijzigen. Ik wens de makers het beste met de film en ik ben er zeker van dat het nog altijd fantastisch wordt."

Abraham Lincoln: Vampire Hunter draait vanaf 22 juni 2012 in de Amerikaanse bioscopen. De Nederlandse releasedatum is nog niet bekend.

NieuwsFilm

meest populair