Nieuwe trailer Green Lantern! (vier minuten)

"In brightest day, in blackest night, no evil shall escape my sight. Let those who worship evil's might, beware my power... Green Lantern's light!"

Het is alweer een tijdje stil rond de eerstvolgende DC Comics superheldenfilm Green Lantern van regisseur Martin Campbell (Casino Royale, 2006). Maar tijdens WonderCon dat op dit moment plaatsvindt, is het beeldmateriaal dat daar werd vertoond vrijgegeven door filmmaatschappij Warner Bros. Bekijk de soort lange trailer van vier minuten door op onderstaande afbeelding te klikken:



Of via onderstaande player:



Hieronder zie je ook een nieuwe en toch best aardige poster van de film waarin Ryan Reynolds de hoofdrol speelt als Green Lantern. Andere rollen zijn voor Blake Lively, Mark Strong en Peter Sarsgaard. Vanaf 16 juni 2011 in de Nederlandse bioscoop.

Muisklik voor een vergroting



Green Lantern gaat over het universum waarin een kleine maar krachtige strijdmacht de beschermers van vrede en recht zijn. Ze dragen de naam Green Lanterns, een broederschap die gezworen heeft de intergalactische orde te bewaren. Iedere Lantern heeft een ring die hem superkrachten geeft, maar wanneer de nieuwe vijand Parallax dreigt de balans in het universum te verstoren, ligt het lot van de aarde in handen van hun nieuwste recruit: Hal Jordan, de eerste menselijke Lantern.



NieuwsFilm

meest populair