Joseph Kosinski spreekt vrijuit over TRON 3

De regisseur heeft al een goed idee van waar hij naartoe wil.

Regisseur Joseph Kosinski (TRON: Legacy) heeft in een interview met Assignment X gezegd dat er momenteel nagedacht wordt over een verhaal voor een derde TRON-film. Als alle knopen doorgehakt zijn, worden de scenarioschrijvers (vermoedelijk opnieuw Adam Horowitz en Edward Kitsis) aan het werk gezet.

Kosinski: "Eenmaal er een script is waar iedereen tevreden over is, zullen we bekijken of we ermee kunnen terugkeren naar de 'grid'. We zullen waarschijnlijk inpikken op het einde van TRON: Legacy, met Quorra in de echte wereld. Dat opent perspectieven voor een nieuw verhaal. De volgende stap wordt de relatie tussen beide."

Kosinski is ook van mening dat de zoon van Edward Dillinger (Cillian Murphy) een grote rol moet hebben in het derde deel: "Dillinger was een belangrijk element in de eerste film. We kunnen de verhaallijn in de derde film gemakkelijk verder zetten met zijn zoon. Op die manier zullen mensen zich de vraag stellen wat de erfenis van Dillinger betekent voor het TRON-universum. Het is een goede springplank voor de ontwikkeling van het verhaal in de volgende film."



NieuwsFilm

meest populair