Video

Nieuwe Trailer Cowboys & Aliens!

Cowboy Daniel Craig neemt het op tegen aliens in deze nieuwe film van Jon Favreau.

door Arman Avsaroglu op 15.04.2011 om 12:28 in Video
Na de teaser in november vorig jaar en een super bowl commercial eerder dit jaar, heeft Universal nu dan eindelijk de theatrical trailer van Cowboys & Aliens, de nieuwe film van Jon Favreau, vrijgegeven. Daniel Craig speelt de hoofdrol in de film, waarin ook Harrison Ford en Olivia Wilde te zien zullen zijn.

Cowboys and Aliens is het verhaal van een vreemdeling (Craig), die zijn geheugen kwijt is en aankomt in het stadje Absolution. Het kleine stadje wordt met ijzeren vuist geregeerd door Colonel Dolarhyde (Ford). Onze held is dan ook niet welkom in het kleine stadje, maar als aliens de stad aanvallen, blijkt hij de enige hoop tot overleven.18 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NothingPersonal

Avatar

Had eerst een beetje me twijfels over deze film maar ziet er toch wel erg vermakelijk uit.
Volgens de laatste trend laat de trailer alleen weer veel te veel zien.

mijack1985

Avatar

Wow, ik had weinig aandacht voor deze film. Maar na het zien van deze trailer is het toch wel reuze interessant. En een vette soundstrack. Ik ga hem zeker kijken.

abba82

Avatar

Vette film. Jammer dat ik de trailer heb gekeken. Heb nu al een vermoeden hoe het in elkaar zit. Net iets teveel weggegeven.

marcjeb

Avatar

Pfoe de fantasie van star wars is hier niks bij.

Banned

Avatar

Zal wel vermakelijk zijn... geeft het een kans. Het wordt een zomer met dit keer een paar leuke blockbusters. vorige zomer was niet om naar huis te schrijven. Behalve inception...

B@chelor

Avatar

Meh....ik weet 't niet. De trailer trekt me toch niet zo, maar wat ik wel wilde. Ik zal 'm waarschijnlijk toch gaan checken.

PRIME

Avatar

Deze gaat sowieso gekeken worden.. Kan niet wachten tot het blockbusterseizoen begint... volgende week :D

benjamin

Avatar

Banned "Zal wel vermakelijk zijn... geeft het een kans. Het wordt een zomer met dit keer een paar leuke blockbusters. vorige zomer was niet om naar huis te schrijven. Behalve inception..."


Alleen zal er deze zomer waarschijnlijk geen film van het niveau van Inception bijzitten. Deze film ziet er eerder uit als een hoop clichés van twee genres op één hoop gesmeten: wie weet kan het nog vermakelijk worden, maar ik vrees er een beetje voor.

xroyboyx

Avatar

Met die hoed doet Harrison Ford me wel denken aan Indiana Jones:P

Dijkie

Avatar

xroyboyx "Met die hoed doet Harrison Ford me wel denken aan Indiana Jones:P"


Ja en zonder hoed doet ie me denken aan Han solo:Y

Maar zonder gekheid aardige trailer. Ga um zeker checken en wie weet wel de verassing van de zomerSmiley face

Asperientje

Avatar

benjamin "Alleen zal er deze zomer waarschijnlijk geen film van het niveau van Inception bijzitten."


Waarom moet alles met inception verbonden worden? de film was goed, maar werd te veel overhyped. En de grootste fout die al maakt is films met andere films gaan vergelijken. Je moet ze beoordelen zoals ze zijn, niet zoals ze hadden moeten zijn (als je gaat vergelijken met andere films)

MrMister

Avatar

Ik vind sam rockwell zo'n meesterlijke acteur, hopelijk krijgen we nog een film met hem in de hoofdrol, laatst nog die Galaxy Quest gezien, hij is geniaal!

benjamin

Avatar

Asperientje "Waarom moet alles met inception verbonden worden? de film was goed, maar werd te veel overhyped. En de grootste fout die al maakt is films met andere films gaan vergelijken. Je moet ze beoordelen zoals ze zijn, niet zoals ze hadden moeten zijn (als je gaat vergelijken met andere films)"


Daar heb je gelijk in, het enige wat ik wou zeggen is dat zomer 2010 redelijk zwak was met wel enkele superfilms als Inception en Toy Story 3, terwijl de zomer van 2011 redelijk wat toppers belooft, maar geen die dat niveau kan halen. En dan is deze Cowboys & Aliens eigenlijk één van de films waar ik het minste vertrouwen in heb.

wallace

Avatar

De actie ziet wel vet uit. En het is ook wel leuk dat je zo verhaal kan verzinnen. Ik denk dat het wel leuk gaat worden. Maar ik weet niet of het verhaal wel goed wordt. En ik denk dat er echt veel actie in komt.

Remco

Avatar

Ik vind het er erg vermakelijk uitzien en Favreau kennende zal er zeker voldoende humor inzitten. En een naakte Olivia Wilde is nooit verkeerd T+).
Goede zet om de twee genres te combineren ga deze zeker checken.........

xroyboyx

Avatar

benjamin "Daar heb je gelijk in, het enige wat ik wou zeggen is dat zomer 2010 redelijk zwak was met wel enkele superfilms als Inception en Toy Story 3, terwijl de zomer van 2011 redelijk wat toppers belooft, maar geen die dat niveau kan halen. En dan is deze Cowboys & Aliens eigenlijk één van de films waar ik het minste vertrouwen in heb."


2012 wordt nog veel groter. The dark knight rises, Clash of titans 2, Ghost rider 2, amazing spider-man, ice age 4, expendables 2, bond 23 en nog eens een reboot van superman. Awesome!!:E:E:E

bobptjes

Avatar

Craig = held
lijkt me leuke film

ghossler

Avatar

Die chick is hot! en d8 eerst dat deze film niets zou zijn, cowboys vs aliens... maar na deze trailer lijkt et mij wel wat.. aleen iets te veel weg gegeven ! achja... altijd zo met de trailers...

nieuwslaatste nieuws

meest populair