Fraaie Green Lantern personageposter

Check out Tomar-Re en een nieuwe extra lange tv-trailer.

Op Yahoo! Movies is een nieuwe personageposter verschenen van Tomar-Re, een Green Lantern uit de DC Comics superheldenfilm Green Lantern van regisseur Martin Campbell (Casino Royale, 2006). De stem van Tomar-Re wordt ingesproken door Geoffrey Rush (Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides, 2011). De poster is waarschijnlijk een van velen die nog gaan komen. Eerder zagen we namelijk al een dergelijke poster van de menselijke Green Lantern, gespeeld door Ryan Reynolds,

Andere hoofdrollen zijn voor Blake Lively, Mark Strong en Peter Sarsgaard. Vanaf 16 juni 2011 in de Nederlandse bioscoop.

Muisklik voor een vergroting





Green Lantern gaat over het universum waarin een kleine maar krachtige strijdmacht de beschermers van vrede en recht zijn. Ze dragen de naam Green Lanterns, een broederschap die gezworen heeft de intergalactische orde te bewaren. Iedere Lantern heeft een ring die hem superkrachten geeft, maar wanneer de nieuwe vijand Parallax dreigt de balans in het universum te verstoren, ligt het lot van de aarde in handen van hun nieuwste recruit: Hal Jordan, de eerste menselijke Lantern.

Hieronder een nieuwe extra lange tv-trailer:



NieuwsFilm

meest populair