Ralph Fiennes in Great Expectations?

Bond 23-acteur mogelijk binnenkort ook in nieuwe verfilming van deze klassieke roman van Charles Dickens.

2012 markeert de tweehonderdste verjaardag van Charles Dickens, een van de belangrijkste Engelse schrijvers van het Victoriaanse tijdperk. Voor de gelegenheid zullen een aantal werken van Dickens verfilmd worden. Eén daarvan is Great Expectations, dat overigens al talloze keren werd verfilmd (de bekendste versie is die van David Lean uit 1946). Ralph Fiennes is nu in onderhandelingen voor een rol in die film.

Mike Newell zal de nieuwe versie van Great Expectations regisseren naar een scenario van Rowan Joffe (The American). Helena Bonham Carter is in onderhandelingen voor de rol van Miss Havisham, Jeremy Irvine is al aan boord voor de rol van Pip. Ralph Fiennes kruipt mogelijk in de huid van Magwitch.

De casting van Fiennes is echter nog niet officieel, aangezien zijn agenda nog roet in het eten kan gooien. Zo zal Fiennes de komende tijd zijn regiedebuut Coriolanus gaan promoten, en speelt hij van eind augustus tot eind oktober in een theaterversie van The Tempest. Naar alle verwachting zullen de opnames van Great Expectations ook eind augustus starten.



NieuwsFilm

meest populair