Budget Monsters 2 een stuk groter

We keren terug naar quarantainezone Mexico.

De film Monsters draait alweer een maand in de bioscopen en ondertussen is bekend gemaakt dat er een vervolg op de film zal komen. Monsters is het speelfilmdebuut van Gareth Edwards en volgt Sam (Whitney Able) en Andrew (Scoot McNairy). Samen trekken ze door Mexico, een land waarvan de helft als quarantainegebied is gemerkt. Dit omdat er zes jaar eerder een satelliet met buitenaardse levensvormen aan boord neerstortte en Mexico effectief overgenomen is door de wezens.

De film deed het wel redelijk bij de critici. Zo gaf onze recensent Fabian Melchers gaf de film vier sterren en scoort de film op RottenTomatoes een percentage van 71% op basis van 138 recensies. Ook aan de box office deed de film het niet verkeerd: met een budget van 500.000 dollar, haalde de film zo’n 4,2 miljoen binnen in de bioscopen. Nu blijkt dat de film een vervolg zal krien.

Dit vervolg krijgt een iets groter budget: vijf miljoen dollar, dit voornamelijk in verband met de hoeveelheid special effects die in de film voor zullen komen. In plaats van Edwards zullen twee andere mannen de regie op zich nemen, namelijk Brent Bonacorso en Jesse Atlas.

Verder is er nog maar weinig bekend van de film. Zo is nog niet bekend of de twee hoofdrolspelers uit het eerste deel hun rol opnieuw zullen vertolken in het vervolg. Wel zeker is dat de film zich wederom in de quarantainezone zal afspelen en dat er waarschijnlijk meer aliens te zien zullen zijn.

Een releasedatum is nog niet geprikt. Hieronder de trailer van het eerste deel.



NieuwsFilm

meest populair