Algemeen

DVD releases week 22

Het wekelijkse overzicht met alle nieuwe films.

door FilmTotaal op 31.05.2011 om 17:29 in Algemeen
Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Biutiful (2010)


'Biutiful' vertelt het verhaal van Uxbal (Javier Bardem), een tobbende bemiddelaar in mensenhandel, die een oude vriend uit zijn kindertijd tegenkomt, die tegenwoordig een politieagent blijkt te zijn. Wanneer Uxbal te horen krijgt dat hij een ernstige vorm van kanker heeft en binnenkort zal sterven, probeert hij te stoppen met de criminele praktijken waar hij zich altijd mee bezig heeft gehouden en wil hij zijn leven op orde krijgen. Uxbal beseft dat hij ondanks alles datgene waar hij waarde aan hecht niet wil verliezen, namelijk de liefde. Liefde voor zichzelf, voor zijn kinderen, voor zijn vrouw, voor zijn broer. Al maken de omstandigheden hem dat nogal moeilijk.

All Good Things (2010)


New York in de jaren 80. Een rijke jongen, telg van een magnaat in onroerend goed, wordt verliefd op een meisje aan de verkeerde kant van de stad. Ze krijgen een affaire, maar vervolgens verdwijnt het meisje. Een detective doet onderzoek naar de zaak, die heel goed de ondergang kan betekenen voor het imperium in onroerend goed.

No et moi (2010)


Lou Bertignac is een meisje van dertien met een IQ van 160 en een hoofd vol vragen. Ze observeert de mensen om haar heen, verzamelt woorden, verslindt encyclopedieën en voert thuis experimenten uit op van alles en nog wat, van het absorberend vermogen van verschillende soorten keukenpapier tot de elasticiteit van kauwgom. Maar dat verandert als ze No leert kennen, een dakloos meisje dat een paar jaar ouder is dan zij.

The Extra Man (2010)


The Extra Man is een hilarische film waarin een jonge man die zijn leven ziet als van iemand uit begin vorige eeuw maar daarnaast ook fantaseert over het gekleed gaan als vrouw verhuisd naar New York om zichzelf te vinden. Daar trekt hij in bij een deftige oudere heer die regelmatig als escort fungeert voor welgestelde dames van leeftijd.

De vrais mensonges (2010)


Op een mooie lentedag ontvangt Emilie een liefdesbrief, mooi en bezield, maar anoniem. Ze gooit hem eerst in de vuilnisbak, maar dan ziet ze er een middel in om haar moeder Maddy te redden die na het vertrek van haar man alleen en droevig achtergebleven is. Zonder nadenken stuurt ze haar de brief op. Maar Emilie weet nog niet dat de auteur van de brief haar verlegen werknemer Jean is en dat Maddy verliefd zal worden op zijn woorden. Ze kan ook niet weten dat dit het begin is van een reeks vergissingen en misverstanden. En nog minder dat ze stapelverliefd zal worden op de man die ze in de armen van haar moeder gedreven heeft.

La meute (2010)


Midden in een verlaten gebied komt Charlotte een man genaamd Max tegen. Ze biedt hem een lift aan. Samen stoppen ze in een truckerscafé. Wanneer Max even later niet terugkeert van het toilet besluit ze hem te gaan zoeken. Ze ontmoet de barvrouw, welke de moeder van Max blijkt te zijn. Al snel beseft Charlotte dat de ze door de barvrouw in gevangenschap is genomen. Ze komt nu oog in oog te staan met de huiveringwekkende realiteit: de hongerige kinderen van de vrouw moeten worden gevoed, en zij is de volgende op het menu.2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Surreon

Avatar

Wordt "De vrais mensonges (2010)" nou om de week uitgebracht?
Hij zat al in week 20 en in week 18 O+

Week 18
Week 20

hplotrpotcsw

Avatar

Geen leuke films deze week :N

nieuwslaatste nieuws

meest populair