Leonardo DiCaprio in Django Unchained?

En passeert Idris Elba Will Smith voor de hoofdrol in de nieuwe Quentin Tarantino?

Het is reeds bekend dat Christoph Waltz een rol zal hebben in Django Unchained, de nieuwe film van Quentin Tarantino. Verder zijn er alleen maar geruchten omtrent de cast. Zo zou Will Smith bovenaan Tarantino's lijstje staan om de rol van Django te spelen. Nu komen er een aantal opmerkelijke geruchten bij.

Acteur Idris Elba insinueerde (redelijk vaag) op zijn Twitter pagina dat hij en niet Will Smith een grote kans maakt om de hoofdrol te gaan spelen in de spaghetti western: “Having one of the biggest meetings of my professional life today…meeting a very controversial director for a very controversial part.” en "I wish I could tell you more but…in due time. On the plane to the destination of my fate…..ok…. a lil dramatic….destination of my life..?”

Misschien nog opmerkelijker is het bericht van Jeff Goldsmith, een Senior Editor van het Creative Screenwriting magazine: “Casting Rumor: Leonardo DiCaprio WILL play villian [sic] Calvin Candie in [Quentin] Tarantino‘s “Django Unchained”! QT wanted him for [Inglourious Basterds] & now has him!”

Het blijft voorlopig speculatie, maar Goldsmith was ook de eerste die berichtte over de mogelijke betrokkenheid van Will Smith, die nog steeds in verband wordt gebracht met de hoofdrol.



NieuwsFilm

meest populair