Werk aan The Hangover Part III officieel begonnen

Schrijver Craig Mazin heeft ondertussen al een dodelijk idee voor het vervolg.

Gezien het enorme succes van The Hangover Part II, is het niet zo vreemd dat de productie van de derde film in de franchise alweer begonnen is. Warner Bros. en Legendary Pictures hebben al een schrijver ingehuurd voor de derde film: Craig Mazin.

Mazin schreef ook al het scenario voor The Hangover Part II, Scary Movie 3 en Scary Movie 4. Gisteren bleek nog dat enkele hoofdrolspelers het wel zien zitten om het derde deel in de franchise naar Amsterdam te brengen en als het aan Mazin ligt, gaan er grootste dingen gebeuren in het derde deel.

I think the third movie ends with Doug (Justin Bartha) staring at a row of crosses in a graveyard. It’s everyone – his wife, his family is dead, everybody from the first movie is dead. Somebody shows up and tells him his dog is dead.

Als hij zijn zin krijgt, wordt dat dus een flinke kater, maar het is nog de vraag of die wens uit gaat komen. De baas van Warner Brothers, Jeff Robinov, gaf namelijk aan dat hij graag ook een vierde film ziet verschijnen. Hierbij staat hij weer tegenover Todd Phillips, die het bij een trilogie wil houden en met een knaller wil afsluiten. Het is verder natuurlijk nog veel te vroeg om met enige zekerheid te kunnen zeggen wat er gaat gebeuren in de derde film.

The Hangover Part II draait ondertussen sinds enkele dagen in de bioscopen. Bekijk hier het bioscoopoverzicht en hieronder de trailer.



NieuwsFilm

meest populair