Video

Teaser voor '1911': Jackie Chans 100ste film!

Voor dit jubileum gaat Chan een eeuw terug in de tijd om een blik te werpen op de Chinese Revolutie.

door Jan-Peter Rook op 01.06.2011 om 15:19 in Video
Voor alweer zijn 100ste film besloot Jackie Chan om een eeuw terug te gaan in de tijd en het verhaal te vertellen over de geboorte van een natie. De film heet 1911 (vertaald van Xinhai Geming) en de teaser vind je hieronder. Het gaat over de Xinhai Revolution, ook wel de Chinese Revolutie, waarin de nationalistische beweging opstond om het op te nemen tegen de Qing Dynasty, om zo de weg vrij te maken voor de republiek China. Dit was het begin van China zoals wij dat nu kennen en daarom een heel belangrijk moment in de Chinese geschiedenis.

Chan regisseerde de film samen met Zhang Li en speelt tevens één van de rivaliserende leiders in de in the nationalistische beweging. De film staat gepland voor oktober in China en de VS, samenvallend met de 100ste verjaardag van de revolutie.


12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

marcjeb

Avatar

Gefeliciteerd MR CHAN !!!

Ik ken de helft niet eens maar al je films hebben me vermaakt.. keep it roling !!!

BatMotor

Avatar

Coole teaser.Ja jackie heeft in veel coole films gespeeld.gaat zo door.

dawgrule

Avatar

Ik ben bang dat er geen komische vecht scène's meer in voor zullen komen. Ik denk dat chan daar te oud voor is geworden. Helaas...Ik hou echt van zijn films

Jaz

Avatar

Iemand opgevallen dat het een Japanse trailer is?
of in elk geval de website.

Silverwing

Avatar

Yup, het is een japanse teaser en site

Waarschijnlijk is het voor de meeste wennen om Jackie te zien in een serieuze rol.

Timothy

Avatar

100 films is heel ruim genomen, maar het is hem gegund! Eén van mijn favoriete leading men (ik benoem hem bewust maar even niet als acteur). Deze ziet er weer wat serieuzer uit inderdaad, maar ook daarin heeft hij bewezen zijn mannetje wel te staan.

Voor wie niet kan wachten en alvast een spetterende actiefilm over deze periode wil zien: Bodyguards And Assassins is een aanrader. Speelt wel een jaar of 5 eerder, maar laat het begin van de gebeurtenissen zien. Als fictief actiespektakel, met Donnie Yen.

ghossler

Avatar

Timothy "100 films is heel ruim genomen, maar het is hem gegund! Eén van mijn favoriete leading men (ik benoem hem bewust maar even niet als acteur). Deze ziet er weer wat serieuzer uit inderdaad, maar ook daarin heeft hij bewezen zijn mannetje wel te staan.

Voor wie niet kan wachten en alvast een spetterende actiefilm over deze periode wil zien: Bodyguards And Assassins is een aanrader. Speelt wel een jaar of 5 eerder, maar laat het begin van de gebeurtenissen zien. Als fictief actiespektakel, met Donnie Yen."


Ik heb die film gezien met donnie, goede film, en heel apart. Tis niet wat je verwacht als in bodyguards en assasins. En moraal van verhaal is ook mooi.

ontopic: Congrats Mr. Chan.. altijd 1 van mijn grote idolen en iemand die ik zeer bewonderaar zowel als acteur, maar ook als mens.. daarnaast ook alle daden dat hij heeft gedaan en grote stappen die hij heeft gemaakt in zijn leven... die ook de rest van de wereld heeft beinvloed Smiley face YOU ROCK JACKIE CHAN! en logisch dat hij op oudere leeftijd steeds meer probeert weg te stappen van die oude imago dat hij had.. als stuntman, actie, comedy held... en naar een serieus, acterende baas! :D

Expendable

Avatar

Ik kijk er naar uit!
Ik ben ook een bewonderaar van Jackie Chan. Ik waardeer zijn werk zeer, zowel als acteur/stuntman/sociale activiteiten etc..

Congratulations Jackie!!

Paincake

Avatar

Wat heb ik Jackie Chan gemist zeg. Ik heb mijn jeugd met zijn films doorgebracht.

FAonline

Avatar

Timothy "100 films is heel ruim genomen..."


heel ruim genomen? IMDb

dawgrule

Avatar

bobptjes "KANSLOOS!!!"


dude... Chan is een held! Ga jij maar snel terug naar je tekenfilms op nickelodeon

NieuwsFilm

meest populair