Ryan Reynolds over Green Lantern 2

De sequel moet zich voornamelijk gaan richten op de confrontatie tussen Hal Jordan en Sinestro.

Toen Ryan Reynolds nog druk bezig was met de opnames voor Green Lantern dachten ze bij Warner Bros. alweer na over een sequel. Er werden enkele scenaristen op het project gezet en het verhaal begint langzaamaan vorm aan te nemen. Ook Reynolds is op de hoogte van het plot van het vervolg, maar totdat deel 1 in de bioscopen draait wil de acteur nog niet teveel prijs geven.

"I'm not throwing that out there at all,"

Reynolds is echter de beroerdste niet en gaf wel al wat aanwijzingen tegenover MTV, zoals wat er gaat gebeuren met Hal Jordan en zijn aartsvijand Sinestro.

"There's such a rich history with this character, so you get really excited about the possibility. The inevitable war between Hal and Sinestro is something that will have to be dealt with in the second movie for sure, but there's always subplots and a lot of other interesting things going on that are setting up a possible third film."

Reynolds co-ster Blake Lively zou graag zien dat de nadruk wat meer op haar personage Carol Ferris komt te liggen in toekomstige Green Lantern films. In de comics verandert het personage van Jordans knipperlichtrelatie in een krachtig wezen met krachten die vergelijkbaar zijn met die van Green Lantern. Zo wordt ze Star Sapphire, één van Jordans vijanden. Lively kan niet wachten om het op te nemen tegen Reynolds, of dit nou in deel 2 of in deel 3 gebeurt.

Deze film van regisseur Martin Campbell draait vanaf 4 augustus 2011 in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair