DVD releases week 26

Het wekelijkse overzicht met alle nieuwe films.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

Gulliver's Travels (2010)


Moderne bewerking van Jonathan Swifts klassieke verhaal. Jack Black is te zien als Gulliver, een mislukte schrijver die in de postkamer van The Times werkt. Om indruk te maken op de redacteur voor reisverhalen, begeeft Gulliver zich op onbekende wateren, op een boot richting de Bermudadriehoek. Hij belandt in een hevige storm en spoelt aan op een vreemd eiland dat wordt bewoond door een minivolk: de Lilliputters.
Bekijk de afbeelding

Rango (2011)


Rango gaat over de iets wat gekke hagedis Rango (Depp), die ervan overtuigd is dat hij een cowboy is. Hij besluit om op avontuur te gaan om zichzelf te leren kennen, omdat hij eigenlijk wel eens wat anders wil dan het leventje wat hij nu leidt. Rango ontmoet al snel veel andere diertjes, waaronder een andere hagedis (Fisher). Deze diertjes zorgen er al snel voor dat het avontuur van Rango anders verloopt, dan dat hij had gepland.
Bekijk de afbeelding

Abandoned (2010)


In Abandoned speelt Murphy de rol van Mary Walsh. Wanneer zij haar vriend na een operatie komt ophalen uit het ziekenhuis blijkt hij spoorloos verdwenen.
Bekijk de afbeelding

Rubber (2010)


Robert, een autoband die achtergelaten is in de woestijn, komt ineens tot leven zonder enige reden. Robert ontwikkelt al snel een telepathische gave wat hem in staat stelt om alles te vernietigen wat hij wil.
Bekijk de afbeelding

Middle Men (2009)


De film Middle Men gaat over een eerlijke zakenman die als eerste een bedrijfje start dat zich exclusief toelegt op het online verkopen van pornografisch materiaal. Al snel wordt hij meegezogen in een conflict tussen oplichters, beroemdheden, Russische maffiosi, federale agenten en internationale terroristen.
Bekijk de afbeelding

Black Swan (2010)


Balletdanseres Nina (Natalie Portman) maakt deel uit van een balletgezelschap waarbinnen hevige concurentie heerst. De belangrijkste danseres van dat moment, Beth (Winona Ryder), staat op het punt om te vertrekken en iedereen wil haar plaats innemen, te meer daar zij tot dan toe een hoofdrol vertolkte in het populaire Swan Lake ballet van Tsjaikovski. Volgens artistiek leider Yevna (Vincent Cassel) heeft ze zeker talent, maar mist ze het één en ander op het mentale vlak. Ook moet ze afrekenen met haar speelzieke rivale Lily (Mila Kunis) wil zij een kans maken om de hoofdrol te gaan vertolken.
Bekijk de afbeelding

Silent Souls (2010)


Na de dood van zijn geliefde vrouw Tanya, vraagt Miron aan zijn collega Aist om hem te helpen afscheid van haar te nemen volgens de rituelen van de Meryacultuur. De Merya is een oude stam uit een kleine regio in West-Centraal-Rusland. De twee mannen beginnen aan een reis van duizenden kilometers over de grenzeloze landschappen. En met hen, twee kleine vogels in een kooi. Onderweg deelt Miron intieme herinneringen over zijn huwelijksleven. Wanneer ze de oevers van het heilige meer bereiken om voorgoed afscheid te nemen van Tanya, beseft Miron dat hij niet de enige was die Tanya lief had.
Bekijk de afbeelding

Le fil (2009)


Terug in Tunesië, na de dood van zijn vader, moet Malik, een dertiger, opnieuw bij zijn moeder wonen. Hij wil haar vertellen dat hij op mannen valt, maar hij durft niet en raakt verstrikt in zijn leugens. Tot hij Bilal ontmoet en alles mogelijk wordt. De architect, zijn lief en zijn moeder gooien de taboes overboord en genieten met volle teugen van het leven. In de hitte van de Tunesische zomer proeven ze elk het geluk waar ze zo naar verlangd hebben.



NieuwsFilm

meest populair