James Franco had geen zin in Oscarklus

De geplaagde acteur reageert op de vele kritiek die hij na zijn presentatie te verduren kreeg.

Eerder dit jaar presenteerde acteur James Franco samen met Anne Hathaway de Oscars, maar dat was geen onverdeeld succes. Franco kreeg veel kritiek te verduren van de kijkers. Hij zou wezenloos voor zich uitstaren en er duidelijk geen zin in hebben. In een interview met Playboy laat Franco nu weten dat dit niet als een verrassing kwam

Het is lastig om hierover te praten, want dan lijkt het net of ik iemand de schuld geef en daar hou ik niet zo van, laat Franco weten. In eerste instantie was hij nog heel enthousiast over de klus, maar dat veranderde toen de repetites begonnen. Een week voor de Oscaruitreiking beklaagde Franco zich tegen de producent van de show.

Ik vroeg hem: waarom heb je mij ingehuurd? Je geeft me echt niks waar ik mee kan werken. Volgens mij wordt het geen goede show. Toen de producenten voorstelden dat Franco zich als Marilyn Monroe zou verkleden, was de maat voor Franco helemaal vol. Ik was zo woedend dat ik dacht: ik laat me gewoon vallen. Zodat m'n jurk zou scheuren of vallen of zo. Ze konden mij er toch niet de schuld van geven, ik liep op hoge hakken.



NieuwsFilm

meest populair