The Amazing Spider-Man teaserposter

En een blik op de dingen die je waarschijnlijk niet hebt gezien in de fraaie teaser trailer.

Eergisteren zagen we al de zeer goed ontvangen teaser trailer voorbijkomen van de vele Marvel superheldenfilm The Amazing Spider-Man van regisseur Marc Webb. Hieronder zie je de bijhorende teaserposter die onthuld werd op het jaarlijkse Comic Con in San Diago.

Regisseur Web zei overigens nog het volgende over de film: "I wanted it [the film] to be more grounded and more realistic and that went for the emotion of the scenes, the physical action and wardrobe. It's less based in Steve Ditko world and probably closer visually and more influenced by "Ultimate Spider-Man" but it is also very much a world of our own devising."



In de teaser trailer zaten overigens enkele details die waarschijnlijk niet iedereen heeft gezien. De website Comicbookmovie geeft ons een betere kijk op de fraaie eerste beelden uit de Spider-Man reboot, die vanaf 2 juli 2012 in de Nederlandse (3D) bioscopen draait.

Let op: mogelijk spoilers


In bovenstaande foto bekijkt Peter Parker zijn vader aktetas, waarin naast een Oscorp badge ook een foto te zien is met Richard Parker in een onderzoeksjas. Dit wijst erop dat Peters vader waarschijnlijk voor Oscorp heeft gewerkt en mogelijk dat Peters ouders op de vlucht zijn voor het imperium, waar het begin van de trailer naar zou kunnen verwijzen.


In de foto hierboven naait Peter zijn Spider-Man pak in elkaar. Op de achtergrond zie we een "wanted"-poster van de moordenaar van Uncle Ben. Dit betekent hoogstwaarschijnlijk dat deze op vrije voeten is.


Hierboven zien we Dr. Curt Connors. Zijn arm is slechts gedeeltelijk intact. Dit kan erop wijzen dat zijn arm al aangroeit of dat hij van begin af slechts een "halve" arm heeft. Het apparaat waar hij naar kijkt heeft veel weg van de "neogenic recombinator" die Connors laat doen veranderen in The Lizard. Op het apparaat valt de volgende tekst te lezen: "Bioreaction Mix Facility - Chemical And Bio Fusion Growth Strata."

Ook zijn er een dertigtal high res screenshots verschenen van de teaser trailer. Hieronder een selectie. Bekijk hier de overige screens.

Muisklik voor een vergroting

























En afsluitend nogmaals de trailer:



NieuwsFilm

meest populair