The Avengers: Thor & S.H.I.E.L.D. agents

Het wachten blijft op de Hulk.

Gisteren werd duidelijk dat de ontwerpen van de verschillende The Avengers leden gezamenlijk een eerste blik geeft op het complete team dat we gaan zien in de Marvel Studios superheldenfilm The Avengers van regisseur Joss Whedon (Serenity, 2005). In het overzichtje waren nog twee lege plaatsen, welke met onderstaande twee afbeelden opgevuld hadden moeten worden. Het blijkt echter dat er nog steeds één open plekje is. Waarschijnlijk voorbestemd voor Bruce Banner / Hulk (Mark Ruffalo).



Op de onderstaande twee ontwerpen zien we Thor (Chris Hemsworth) en drie agenten van S.H.I.E.L.D., aangevoerd door Nick Fury (Samuel L. Jackson). De twee andere agenten zijn Phil Coulson (Clark Gregg) en Maria Hill (Cobie Smulders), die debuteert in de reeks Marvel films.





Eerder verschenen al ontwerpen van Captain America en Iron Man, in de film gespeeld door Chris Evans en Robert Downey Jr., en van Hawkeye en Black Widow, gespeeld door Jeremy Renner en Scarlett Johansson. Mocht je de eerdere bootleg teaser trailer hebben gemist, hieronder zie je een versie van prima kwaliteit. Het wachten is nog even op een HD versie.



NieuwsFilm

meest populair