Jeff Fahey mogelijk in Machete sequels

De acteur keert dus mogelijk terug om de rol van Michael Booth opnieuw te spelen.

De onthulling die Robert Rodriguez op de Comic-Con deed zal weinig mensen verbazen. Machte krijgt twee vervolgen: "both 'Machete' sequels have been greenlit," vertelde Rodriguez. De eerste film zal onder de noemer Machte Kills te zien zijn, en de tweede Machete Kills Again… In Space!.

Er was weinig bekend verder, hoewel Danny Trejo in ieder geval terug zou keren voor de titelrol. Nu blijkt dat Jeff Fahey ook overlegt om zijn personage opnieuw te spelen.

SPOILERS VANAF HIER Hij speelde Michael Booth, een zakenman die Machete (Trejo) inhuurt om de fel tegen immigratie gekante Texaanse senator McLaughlin (Robert De Niro) te vermoorden. Het bleek echter dat McLaughlin door een moordaanslag in scène te zetten extra publieke steun wilde krijgen. Beide personages vinden uiteindelijk de dood in de film.

Toch vertelt Fahey dat het niet onmogelijk is dat zijn personage terugkeert in de vervolgen. “I suggest you to re-watch ‘Machete’ again and watch my eyes carefully if they are closed,” he told me in the conversation. Daarnaast maakte hij nog de opmerking dat je nooit weet of een personage nu écht dood is in een film van Robert Rodriguez. EINDE SPOILERS

Wanneer Machete Kills uitkomt is nog niet bekend.



NieuwsFilm

meest populair