Video

Eerste trailer Tower Heist

Ben Stiller en Eddie Murphy in snelle actiekomedie van Brett Rattner.

door Bram de Groot op 29.07.2011 om 08:00 in Video
Universal Pictures heeft de eerste trailer vrijgegeven van Tower Heist, de nieuwe film van regisseur Brett Rattner (Rush Hour, X-Men: The Last Stand). In de actiekomedie zien we Ben Stiller en Eddie Murphy in de hoofdrollen en het gaat over een conciërge (Stiller), die werkt in een appartementencomplex in Manhattan. Als blijkt dat een criminele beurshandelaar in het appartement onder huisarrest staat, besluit de conciërge samen met een aantal collega's het geld van de beurshandelaar te stelen. Ze schakelen de hulp in van een ervaren dief (Murphy).

Andere rollen komen van Matthew Broderick, Téa Leoni, Gabourey Sidibe, Casey Affleck, Judd Hirsch en Michael Pena. Tower Heist wordt vanaf 10 oktober in de Nederlandse bioscoop verwacht.


14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rex

Avatar

Nog niet overtuigd, al doet het me goed om Eddie Murphy weer op het witte doen te zien.

:}

Nog even afwachten...

Banned

Avatar

Is dacht ik ga die trailer eens kijken maar dan zie ik Murphy met z'n vreselijk lach in het venster staan... toen dacht ik. Laat maar zitten.

jochemb

Avatar

Het ziet er iedergeval stukken beter uit als al die kinder films waar eddie de laatste jaren in speelt.

Angelater

Avatar

"a Brett Ratner film..."

Denkt ie nou echt dat ie dat recht heeft dat daar neer te kalken naar het afschuwelijke en verkrachtte Rush Hour 3?

SJRSVLDT

Avatar

Ik weet niet hoor, maar dit ziet er best ok uit. Ik vond de meeste grapjes in de trailer al geslaagd, dus misschien dat ik toch maar een poging ga wagen (huren, uiteraard :P).

Remco

Avatar

Angelater ""a Brett Ratner film..."

Denkt ie nou echt dat ie dat recht heeft dat daar neer te kalken naar het afschuwelijke en verkrachtte Rush Hour 3?"Inderdaad: Ratner en Eddie Murphy en Ben Stiller kan het nog slechter. En Eddie Murphy doet weer dezelfde irritante dingen die hij altijd doet.
Ik hoor eigenlijk alleen maar Donkey praten haha

Remco

Avatar

Angelater ""a Brett Ratner film..."

Denkt ie nou echt dat ie dat recht heeft dat daar neer te kalken naar het afschuwelijke en verkrachtte Rush Hour 3?"Inderdaad: Ratner en Eddie Murphy en Ben Stiller kan het nog slechter. En Eddie Murphy doet weer dezelfde irritante dingen die hij altijd doet.
Ik hoor eigenlijk alleen maar Donkey praten haha

Pete_027

Avatar

Dit wordt niet de grote Eddie Murphy comeback waar velen op hadden gehoopt..

jaime91

Avatar

jochemb "Het ziet er iedergeval stukken beter uit als al die kinder films waar eddie de laatste jaren in speelt."

Precies en ik ben juist blij dat Eddie na al tijd weer terug gaat naar zijn roots. De laatste ''leuke'' film die ik met Eddie gezien heb is Beverly Hills Cop 3 geweest en daarbij vind ik de Eddie uit de jaren 80 echt een komisch talent. Het ziet er naar uit dat ie dat soort comedy weer terug probeert te brengen in deze film en de grappen vindik ook wel geslaagd dus ik ben tevreden. Beter dan al die troep die hij de laatste jaren gemaakt heeft.

Pete_027

Avatar

jaime91 "Precies en ik ben juist blij dat Eddie na al tijd weer terug gaat naar zijn roots. De laatste ''leuke'' film die ik met Eddie gezien heb is Beverly Hills Cop 3 geweest en daarbij vind ik de Eddie uit de jaren 80 echt een komisch talent. Het ziet er naar uit dat ie dat soort comedy weer terug probeert te brengen in deze film en de grappen vindik ook wel geslaagd dus ik ben tevreden. Beter dan al die troep die hij de laatste jaren gemaakt heeft."


Klopt de Eddie van de jaren 80 was het leukst en grofgebekt:E Daarna werd het wat minder. Met Metro probeerde hij nog wel als stoere actieheld over te komen maar werkte ook nier echt..Nutty Professor films zijn ook wel leuk:D

jaime91

Avatar

Pete_027 "Klopt de Eddie van de jaren 80 was het leukst en grofgebekt:E Daarna werd het wat minder. Met Metro probeerde hij nog wel als stoere actieheld over te komen maar werkte ook nier echt..Nutty Professor films zijn ook wel leuk:D"
Naja Metro was ook nog wel te doen en de Nutty Professor ''films''? Deel 1 is inderdaad best grappig deel 2 vind ik gewoon KEIhard falen.

ghossler

Avatar

The thing is.. mensen zijn beetje beu van hetzelfde dat je altijd ziet van eddy murphy including me.. maar aan de andere kant ben ik idd ook blij om hem weer terug te zien op het witte doek. De man heeft zeker talent.. jammer dat het vaak hetzelfde is.. enzo.. geen vernieuwing of frisse iets dat mensen verrast. If he can pull something off like that.. he will make a big comeback Smiley face maar deze film lijkt me wel grappig... die ene acteur (ben zijn naam kwijt) maar hij zegt 'im gonna die' nadat eddy vraagt what are you gonna do, hijs is vet :D

NieuwsFilm

meest populair