"Green Lantern 2 wordt duisterder en gewaagder"

Na het teleurstellende eerste deel moet Warner Bros. het dit keer anders aanpakken.

Martin Campbells Green Lantern, met Ryan Reynolds in de titelrol, wordt nu al beschouwd als een creatieve en financiële teleurstelling. De critici lieten er weinig van heel en buiten een aardig eerste weekend vallen de inkomsten fors tegen. Toch stapt Warner Bros. niet van het plan af om een sequel te gaan maken.

De vraag is hoe ze het gaan aanpakken met de tweede film. Jeff Robinov van WB zei het volgende tegenover de LA Times:

We had a decent opening so we learned there is an audience. To go forward we need to make it a little edgier and darker with more emphasis on action... And we have to find a way to balance the time the movie spends in space versus on Earth.

Greg Berlanti, Michael Green en Marc Guggenheim, die allen meewerkten aan het origineel, zorgden al voor de basis voor een script voor Green Lantern 2. De LA Times bericht echter dat anonieme bronnen melden dat hierin nog wijzigingen zullen plaatsvinden of dat er misschien zelfs wel helemaal geen gebruik van wordt gemaakt.

En hoe zit het met regisseur Campbell. Hij heeft de optie om deel 2 ook te maken, maar WB zou liever iemand anders aan de leiding zien. Het zou dus zo maar kunnen dat er in de toekomst een nieuwe regisseur bekend wordt gemaakt.

Green Lantern komt in Nederland uit op 4 augustus. Hieronder nog eens de trailer:



NieuwsFilm

meest populair