Algemeen

Conan 2 reeds in de maak

Hoofdrolspeler Jason Momoa is al begonnen met het schrijven van de sequel.

door Jan-Peter Rook op 06.08.2011 om 18:01 in Algemeen
Jason Momoa, hoofdrolspeler van Marcus Nispels Conan The Barbarian, vertelde onlangs tegenover CraveOnline dat hij is begonnen met het schrijven van een sequel. Op de vraag of Momoa heeft getekend voor een tweede Conan film, antwoordde de acteur als volgt:

I am, as long as people go out and watch [the first one], you know what I mean?

Vervolgens werd hem gevraagd of er al een verhaal klaarligt voor de sequel.Andere namen zijn o.a. Rachel Nichols als Tamara, Stephen Lang als Khalar Zymen, Ron Perlman als Corin en Rose McGowan als Marique.

In Nederland moet Conan the Barbarian vanaf 18 augustus in de (3D) bioscoop draaien. Hieronder nog eens de trailer van de film.11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

benjamin

Avatar

Deel één ziet er al niet geweldig uit, dus waarom alweer een sequel plannen?

nietselam

Avatar

Nog geen datum voor deel 2 net als spiderman, nu ga ik zeker kijken want hij zal dan wel heel goed zijn.

adofmirosch

Avatar

Deel 1 nog zien dus kan nog niks zeggen.

maar de film is wel in me lievelings grene.

en aangezien ik het origineel niet ken vind ik het vast een t0p film

geertvdheide

Avatar

benjamin "Deel één ziet er al niet geweldig uit, dus waarom alweer een sequel plannen?"

Er zal vast nog niet gelijk met de productie begonnen worden, ze zullen eerst wel even afwachten. Een beetje voorwerk wordt tegenwoordig heel vaak alvast gedaan, omdat Hollywood nu eenmaal sterk leunt op franchises. Zodra ze iets hebben waarvan ze weten dat het verkoopt, kunnen ze lekker risico-vrij verder gaan met sequels, prequels en reboots. En ja, daar baal ik wel eens van Smiley face

Iedereen verwacht van deze nieuwe Conan een beetje zo'n foute actiefilm als The Scorpion King, en ik neig ook wel die kant op. Maar wie weet wordt het toch wat; Jason Momoa deed het boven verwachting in Game of Thrones, daarin was ie toch wel erg bad-ass. De originele films waren ook zeker niet goed, maar hadden wel hun charmes. Misschien ook omdat velen van ons jong waren toen we die films keken, maar toch. Ben benieuwd.

Banned

Avatar

Hé kijk er wordt nog steeds inheemse bucht gemaakt.

Baron Von Marlon

Avatar

geertvdheide "Iedereen verwacht van deze nieuwe Conan een beetje zo'n foute actiefilm als The Scorpion King, en ik neig ook wel die kant op. Maar wie weet wordt het toch wat; Jason Momoa deed het boven verwachting in Game of Thrones, daarin was ie toch wel erg bad-ass. De originele films waren ook zeker niet goed, maar hadden wel hun charmes. Misschien ook omdat velen van ons jong waren toen we die films keken, maar toch. Ben benieuwd."


Ik had helemaal geen idee dat het die gozer was van Game Of Thrones!
Bedankt.
Geeft me toch een beetje hoop voor deze film.
En in tegenstelling tot The Scorpion King is deze rated-R.
Dus wie weet valt het nog mee...

MoviesKnower

Avatar

Deel 1 lijkt me al helemaal niks en wat heeft die gast die Conan speelt een rot kop dat is eigenlijk al het grootste afhaakpunt nu wil ik hem nog geen eens zien vanwege zijn kop , dat had ik ook bij Hitman maar die had ik ook een kans gegeven maar na een half uur was hij alweer uit me DVD-speler.

Pete_027

Avatar

Als je de man zo bekijkt zou je niet verwachten dat hij uberhaupt kan schrijven laat staan een goed verhaal:E

Off-topic;

Al Pacino als Phil Spector voor een nieuwe HBO film. :E

afbeelding

:E:E:E

Ereptile

Avatar

Jason Momoa, hoofdrolspeler van Marcus Nispels Conan The Barbarian, vertelde onlangs tegenover CraveOnline dat hij is begonnen met het schrijven van een sequel.

Dit lees ik misschien verkeerd maar, hij schrijft de film zelf?
Edit: Bovenstaande comment doet vermoeden van wel :P

geertvdheide

Avatar

Ereptile "Jason Momoa, hoofdrolspeler van Marcus Nispels Conan The Barbarian, vertelde onlangs tegenover CraveOnline dat hij is begonnen met het schrijven van een sequel.

Dit lees ik misschien verkeerd maar, hij schrijft de film zelf?
Edit: Bovenstaande comment doet vermoeden van wel :P"

Dat baart mij ook wel een beetje zorgen. Als acteur komt hij zelfs nog maar net om de hoek kijken, en dan gelijk maar even een film schrijven? Maar wie weet. Eerst maar eens kijken hoe het gaat met de eerste film.

Golden Ghost

Avatar

Ga er vrij blanco in. Het orgineel met Arnie was ook absoluut niet het toppunt van goed acteerwerk en van wat ik in de trailer zie ziet de actie er beter uit als wat ik me van het orgineel herinner.

Misschien wordt het wat en misschien ook niet maar ik zal hem zeker niet met het orgineel gaan vergelijken.

NieuwsFilm

meest populair