Humor

"Body Count" van Jason Voorhees

De ruim 100 moorden van de moordenaar uit de Friday the 13th films.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot op 09.08.2011 om 16:42 in Humor
Zo nu en dan verschijnen er best fraaie info-graphics op het net. Hieronder ie je er weer één. Onderstaande afbeelding geeft een overzicht van de moorden van Jason Voorhees, de seriemoordenaar uit de Friday the 13th franchise. De tientallen moorden vinden plaats van Friday the 13th Part 2 (1981) tot en met Jason X (2001).

Muisklik voor een vergroting17 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

MikeyMo

Avatar

Moviemagic "In deel 5 A new Beginning was het niet Jason die de moorden verrichte. Het klopt dus niet helemaal."

de moorden die genoemd worden vinden dan ook plaats in een Dream Sequence, namelijk openingsscene waarin Corey Feldman getuige is van het opgraven van Jason'slichaam door twee gasten, hetgeen een film later daadwerkelijk gebeurde

Angelater

Avatar

Christus, iemand had tijd te veel...

Wel grappig dat Jason het mannelijke volk erg haat :E

Frietgezicht

Avatar

Haha grappig,op zich is het altijd wel weer vermakelijk zo'n filmpje te kijken,net als de Halloween-reeks die ik net wat hoger inschat.

Jason X was volgens mij wel erg kut,maar 1x gezien en misschien tijd voor herziening.

Loconut

Avatar

Deel 1 moet je gewoon kijken voor Kevin Bacon met een (machete, edit: pijl...maar still awesome) door z'n strot! :E

Moviemagic

Avatar

In deel 5 A new Beginning was het niet Jason die de moorden verrichte. Het klopt dus niet helemaal.

Loconut

Avatar

Hej Bram, vette post :D Ben groot Friday fan en mijdt die laatste (remake) dan ook als de ziekte...yuk (same goes for Elm Street).

Oh ja, 't is Voorhees, met een 's' (maar volgens mij heb je het dit keer express gedaan haha. Niet erg hoor, mijn OCD blijft je helpen!)

Pete_027

Avatar

De beste kill blijft die met de slaapzak:P

timdekw

Avatar

Ik heb als eerste Jason X gezien en was toen gelijk klaar met de franchise, wat een baggerfilm!!! Behalve dat ik als Freddy Krueger liefhebber Freddy vs. Jason gekeken heb, maar ik heb verder geen van de Friday the 13th films gezien, misschien maar eens doen dan....

Steve-O

Avatar

Nou welke is het beste? Ik zou het niet weten :P. Ik heb alleen de eerste gezien en dat was niet Jason zelf ;). Vond 'm eigenlijk niet zo goed dus ik denk dat ik het daarbij laat.
Ik vond de nieuwe Elm Street best wel aardig. Het einde was leuk gevonden.

Frietgezicht

Avatar

Steve-O "Nou welke is het beste? Ik zou het niet weten :P. Ik heb alleen de eerste gezien en dat was niet Jason zelf ;). Vond 'm eigenlijk niet zo goed dus ik denk dat ik het daarbij laat.
Ik vond de nieuwe Elm Street best wel aardig. Het einde was leuk gevonden."Ja,mensen doen alsof de 1ste een klassieker is maar is geen reet aan.
De vervolgen zijn natuurlijk ook niet fantastisch en ik heb ze allemaal gezien maar geen in welk deel wat gebeurd,lijkt allemaal zo op elkaar,maar wel vermakelijke films.

Pete_027

Avatar

Frietgezicht "Jason X was volgens mij wel erg kut,maar 1x gezien en misschien tijd voor herziening."


Die was wel grappig en die bevriezingsdood wel cool:E

Pete_027

Avatar

Stuur Jason Voorhees even naar London dan zijn de problemen zo opgelost:Y

Steve-O

Avatar

Haha ja die slaapzakmoorden zijn wel heel 'creatief' gevonden O+. Elke moord is gewoon bloedspatspetterspat. Maarja, als mensen dan willen zien...

Angelater

Avatar

Frietgezicht "De vervolgen zijn natuurlijk ook niet fantastisch en ik heb ze allemaal gezien maar geen in welk deel wat gebeurd,lijkt allemaal zo op elkaar,maar wel vermakelijke films."


Nee, echt uitspringend zijn ze niet, maar deel 5 en deel X hebben wel beidde een aardige bodycount van 20 mensen per film :E

Toch wel een prestatie :+

bobzombie

Avatar

Grappig hoor, dat plaatje, zou er wel een poster van willen.

Ik heb alleen deel 1, Jason X en Freddy vs. Jason gezien. Wat mij betreft is de franchise alleen de moeite waard vanwege de kills.

BdeB

Avatar

Friday the 13th RuLeZ, alleen de negende hadden ze nooit moeten uitbrengen ;)

Jaymson

Avatar

Pete_027 "De beste kill blijft die met de slaapzak:P"


Welke van de 3? ;)