Video

Tweede trailer voor Footloose

Wordt dit een waardige of nutteloze remake? Oordeel zelf...

door Jan-Peter Rook op 15.08.2011 om 12:09 in Video
Hieronder zie je de tweede trailer van Footloose, een remake van de gelijknamige musicalfilm uit 1984. Ditmaal wordt de film geregisseerd door Craig Brewer (Hustle & Flow) en zijn er hoofdrollen voor Julianne Hough, Kenny Wormald en Dennis Quaid.

In Footloose komt Ariel Moore (Hough) uit een klein dorpje. Ze raakt verliefd op Ren MacCormack (Wormald), die in het dorp komt wonen en een voorliefde heeft voor muziek. Muziek hard afspelen is echter verboden. Ren heeft hierdoor al snel een aanvaring met Ariels vader, dominee Shaw Moore (Quaid).

De productie van MTV en Paramount Pictures wordt vanaf 13 oktober in de Nederlandse bioscoop verwacht.


3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SJRSVLDT

Avatar

Het enige leuke aan de trailer vond ik de oude volkswagen kever.. het deed me een beetje denken aan Grease en het is gewoon een fantastische auto. Maar dat was 't dan ook wel :P

Blockbuster

Avatar

Off Topic over die andere dansfilmremake: Zou wel leuk zijn als het waar is dat Justin Timberlake en Emma Stone de hoofdrollen spelen in de nieuwe Dirty Dancing.

geertvdheide

Avatar

Tja, fans van dansfilms hebben enorm lage verwachtingen van de acteurs, het plot en de regie. Zolang de choreografie, de muziek, de sfeer en het camerawerk maar goed is, plus een simpel romantisch plot, dan is het voor de doelgroep prima. En mensen die er niks mee hebben, die slaan het genre gewoon over. Dus het heeft weinig zin om dit soort films erg kritisch te gaan beoordelen verder.

NieuwsFilm

meest populair