Video

Teaser voor spionagethriller 'Page Eight' met Rachel Weisz en Ralph Fiennes

Verder rollen voor Bill Nighy, Michael Gambon en Felicity Jones.

door Jan-Peter Rook op 18.08.2011 om 11:21 in Video
Hieronder vind je de trailer van Page Eight, een spionagethriller met in de hoofdrollen Rachel Weisz en Bill Nighy. De film wordt geregisseerd door David Hare, onder meer de scenarist van The Reader.

Johnny Worricker (Nighy) is het grootste gedeelte van zijn leven een M15 agent geweest. Zijn baas en beste vriend Benedict Baron (Michael Gambon) overlijdt plotseling en laat een geheimzinnig bestand achter. Hierdoor komt de stabiliteit binnen de organisatie in het geding. Johnny's buurvrouw, een politiek activiste gespeeld door Weisz, lijkt hier meer van af te weten en Johnny moet buiten zijn functie treden om erachter te komen wat ze van plan is.

Verder zijn er rollen voor Ralph Fiennes en Felicity Jones. De film moet dit jaar uitkomen.


4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SJRSVLDT

Avatar

Minister van Toverkunst, Perkamentus en Voldemort in 1 film, zonder Harry Potter! Wat wil een mens nog meer?! Bill Nighy is sowieso al m'n grote held. Wat een cast!

MoviesKnower

Avatar

Lijkt me nou niet echt een goede film en ik vind al die acteurs die hier in spelen niet echt toppers ik vind ze allemaal een beetje irritant praten.

Aston

Avatar

SJRSVLDT "Minister van Toverkunst, Perkamentus en Voldemort in 1 film, zonder Harry Potter! Wat wil een mens nog meer?! Bill Nighy is sowieso al m'n grote held. Wat een cast!"

Haha, ik zat ook al te denken. Kleine potter bijeenkomst.

Banned

Avatar

Ik hou wel van die acteurs. Maar de film zelf ik weet het niet. Zal wel eens kijken alsie op dvd is.

nieuwslaatste nieuws

meest populair